İNEKÇİ OSMAN tüm çürük malı topladı bence.. Artık hayatta mal çıkmaz ondan.
Ya süt, peynir, tereyağı olur veya bildiğin gübre...
İNEKÇİ OSMAN ı halde yenebilen yok. Herkes ona muhtaç. Halin en zengini..
İNEKÇİ OSMAN :
Halimizdeki yegane kişiliktir. Nerede çürük ürün kalmış ise dükkana yanaşır. Fiyat 35 kuruş ise malda çürük ise 5 kuruş verir.
Malı vermez isen diretir de çöpe atar isen gider oradan toplar...
Tüm çürük malları gider ineklerine yedirir. 1 inekle başlamışve şu anda bir sürü ineği danası olan kişidir. Oldukça mülk ve arsa zenginidir. Geçen sene bir çantada 100 bin tl buldu gitti polise verdi..Hayatta vize almayacak bir arabaya biner. Sanırım oda bio dizel ile çalışıyor ama bilmiyoruz.![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Hayır hocam yanlış öyle bir şey yapmıyor. Tamamen sırayla alıp veriyor..
Düşüşün ilk haftasını hatırla; Önce %10-10 tüm kağıtları sattı ve Garan o günlerde tek + olan kağıttı!!!Çünkü Garan'ı da satsa tüm kağıtlar taban olur ve hiç bir şey satamazdı.
Sonra Garan vermeye başladı ve dolu dolu sattı..Şimdi o sattıklarını ortalama %40 düşükten yerine koymaya başladı ve koyuyor. Buradan %15-20 aralığında prim yapacaktır ve o malları da satacaktır. Çünkü şu an korkudan kağıtlara dokunamazsın. Herkes sattı. Şimdi o herkese tekrar aldıracak yukarıdan. Almam yok alacaksın![]()
dün tkfen yönetimi 11.58 ile 11.83 arası mal almış...
yeni gördüm haberi...
Yer İmleri