Sayfa 600/899 İlkİlk ... 100500550590598599600601602610650700 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 4,793 - 4,800 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1. Valla ayıp ettin , düşerken iyi ama çıkarken gıdım gıdım. Böylemi anlaştık seninle.

Bu hissenin birleşme olayındaki kargaşa ne olacak acaba ?

2.  Alıntı Originally Posted by fellucede Yazıyı Oku
    Bu günkü yükselişe göre tavan olmalıydı.Endeks bu kadar düşseydi kesin taban olurdu.Ama tepki vermeye gelince tık yok......
    Kasa dolu döbiz olunca böyle oluyor endeks düşerken döviz çıkıyor fazla düşemiyor endeks çıkarken döviz düşüyor bu seferde fazla çıkamıyor.
    Endeksin dibi 82 geldiği yer 89 %10 bile yok.soda dibi 4.14 geldiği yer 4.74 prim %15.

3. bu düşüşte soda ,trkcm, anacm alanlar ne olacak zorunlu birleşmeye mi katılacak

4. 4.86 geçsin tavana kitleyecek namıssız....
    ytd.inanma...bende inanmıyom..

5. ak yatırım 1.466.013 lot mal aldı hayırdır inşallah

tahta şu anda ilk 5 aracı kuruma göre

2.310.555 alış
    1.437.423 satış
    Eskilerden Kim Kaldı Şu Piyasada-->https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46405
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Hisse 4.15 den beri çıkışta.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Soda Külü yani diğer bir adı sodyum karbonat olan soda külü dünyada en yaygın olarak kullanılan onuncu kimyasaldır. Cam, deterjan ve temizlik üretiminde hammadde, gıda, ilaç, kimyasal madde ve metalürjik uygulamalarda da katkı maddesi olarak üretim süreçlerinde kullanılmaktadır.

Virüs için birebir,ama gelin görünkü bir spek var,tam nemrut
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

8.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Soda Külü yani diğer bir adı sodyum karbonat olan soda külü dünyada en yaygın olarak kullanılan onuncu kimyasaldır. Cam, deterjan ve temizlik üretiminde hammadde, gıda, ilaç, kimyasal madde ve metalürjik uygulamalarda da katkı maddesi olarak üretim süreçlerinde kullanılmaktadır.

Virüs için birebir,ama gelin görünkü bir spek var,tam nemrut
    Hele birileri gördü virğs ilk günlerindw bunu yazdık.fakat bizim elimizden bişey gelmiyor tahta yapıcı ne derse biz onu edecez.inanıyorum herşey çok güzel olacak.

Sayfa 600/899 İlkİlk ... 100500550590598599600601602610650700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •