Sayfa 150/1001 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku

İyiki varsın dostum...

TEŞEKKÜRLER...

Bula bula hastaneyimi buldunuz lan...Allah sizin........ben sizin taaa......yater lan yater...

Ne küfür ediyorum var ya dibine kadar.....el koyanada....vs vs vs ....!!!!!!!!!!!!!!

Ah medwig ah....senden korkuma yazıda yazamaz oldum....

Allah rızası için şurda kontrollü küfürü serbest bırakın...!!!!!!!!!!

Bakan Koca : Okullardaki eğitime verilen ara uzatılacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bakan Koca : Orta yaşlardaki vaka sayısı az degil , virüs genç yaşlı ayırmıyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Bakan Koca : 60 yaş üzeri 2 hastamız yoğun bakımda olmalarına rağmen iyileşti ve taburcu oldular

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Koca : Orta yaşlardaki vaka sayısı az degil , virüs genç yaşlı ayırmıyor
    Hafızamızlan dalga geçiyorlar resmen, ben gayet net hatırlıyorum hep ileri yaşta diyordu vefat edenlere.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Milli Eğitim Bakanı : Okullara verilen ara 30 Nisan’a kadar uzatıldı

Sayfa 150/1001 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •