Sayfa 823/1001 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,577 - 6,584 arası.

Konu: Viop - XIV

1. Abd borsaları
    Gece yasalaşacak bilmem ksç trilyondolar lık haracı kutluyo
    Abd de pala devleti haraca bağlamış ve haraç aldığı devlete aferin adam ol babında borsasını 3-5 hoplatıyor

2. virüs unutulup gidince bu para bolluğunda endeksler acayip rakkamlara gider dow mesela rahat 35.000 yapar bu sene içi.biz tabi sürünmeye devam.

3. sela veriliyor sesli dua yapılacak galiba sağlıkdan daha çok bütçe ayrılan diyanetin sadece yaptığı bu ..

Dowda ki yukselise karsin aksam seansinda ki alis cok az degil mi. Mesela daxta biz kapanirken eksi idi ama simdi arti 3 neredeyse

5. unutulsun da biz kaybedelim..hakkaten yaşlıların psikolojisi bozulmaya başlıyor..gençlerden daha fazla haberleri izliyorlar

Alıntı Originally Posted by mr.aykut Yazıyı Oku
    virüs unutulup gidince bu para bolluğunda endeksler acayip rakkamlara gider dow mesela rahat 35.000 yapar bu sene içi.biz tabi sürünmeye devam.

6. Ukraynada virüs varmı arkadaşlar. Slavlardaki güzel hatunlara bişey olmazsa eğer bence benim mükemmel ırk adlı komplo teorim gerçekleşir. Çirkinler ölür güzeller kalır bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    bugün pozitif kapatırsak yine bütün portföylerin (alenichev ve jas hariç ) yemyeşil olduğu bir gün olacak. (82bin çoh büyük destekti görmediniz mi yaaa)

eğer negatif kapatırsak yine bütün portföylerin (alenichev ve jas hariç ) yemyeşil olduğu bir gün olacak. (bu sadece tepkiydi bilemediniz mi yaaa)

gün içerisinde zarar ettim eksi yazdım marjin call yedim beyanı beklentimiz yoktur
    Tüm işlemler, alınanlar, alınma zamanları, hatta yüzdeleri kayıtlı. Alır almaz yazdım. Bugün 1/4 hafifledim halkb ve thyao'da, maliyeti iyice aşağı çekmek için. Yarın da böyle devam ederse komple verebilirim halkb'ı. ABD dışında bir sıkıntı var gibi, anlamadım. Belki iyice boşalttılar içini. Petkim, Tüpraş, Arçelik, icbct'ye dokunmadım, thyao'da yeterli satışı yaptım, kalanına dokunmayacağım. Bu beş hisse düşerlerse almaya devam ederim.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Boeing hissesi % 32 yukarıdaydı en son baktığımda...

Bu conilerde devre kesici/yukarı marj sınırlaması falan da yok herhalde...

%32 nedir arkadaş şirketin değeri atıyorum 500 milyar dolar ise 1 günde 150 milyar dolar daha değerlenecek demek...

Kağıt 445 dolar all time high' tan 90 dolara düşmüş, şimdi 160 dolarlarda işlem görüyor...

Pegasusa üzülenler falan var da boeing' e bunu yapan piyasa pegasusa ne yapmaz...

Sayfa 823/1001 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •