Tüccar hükümet dediğin de böyle olur zaten...
Çin'den parayla kit al, Başka ülkeye sat..
Kendi vatandaşına da yok de..
Tüccar hükümet dediğin de böyle olur zaten...
Çin'den parayla kit al, Başka ülkeye sat..
Kendi vatandaşına da yok de..
İtalya'da yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) ölenlerin sayısı son 24 saatte 683 artarak 7 bin 503'e yükseldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
THY de kabin memuru bir arkadas var kadini uzun yolculuklarda hala calistiriyorlar ama kadin aksiriyor oksuruyor bogazi agriyor
THY nin basindakiler kafayi yemis. Simdi bu kadin icinde ne virusu varsa hepsini yolculara bulastiriyor
Cumhurbaşkanı birazdan ulusa sesleniş konuşması yapacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : 53 bin vatandaşımızı evden takip ediyoruz
Dow 30 21.698,73 22.019,93 20.538,34 +993,82 / +4,80% ...geç saatlerde patlıyor genellikle bizdeki gibi değil.
Bovespa 76.022,14 76.713,93 69.359,58 +6292,84 / +9,02%...devamlı yapıyor bu oynaklığı.
S&P 500 VIX 61,95 68,86 58,03 +0,28 +0,45%...ama vix öyle demiyor ve 50 altına düşmüyor.
Erdoğan: "Her türlü senaryoya karşı hazırlığımız vardır."
Erdoğan: "Hastalığın yayılma hızını 2-3 hafta içinde kırarak, süreçten olabildiğince en kısa sürede ve olabilecek en az hasarla çıkacağız"
Erdoğan: "Tedbir bizden, mücadele bizden, ferasetli davranmak bizden, takdir Allah'tandır."
Erdoğan: "Aydınlık yarınlar bizi bekliyor, yeter ki ikazlara riayet edelim, sabırlı olalım, dikkatli olalım."
Yer İmleri