Sayfa 444/996 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

1. Yok arkadaş var bir sıkıntı bu bizim milletimizin büyük kısmında,biraz evvel acil bir iş için arabayla dışarı çıktım yolda giderken gördüklerim genelde birkaç kişilik guruplar halinde hiçbir önlem almadan gezen ergenlerdi.

Hayır biz yaşlılarımız risk grubu,o yüzden dışarı çıkmasın evde otursun dedik bazı kavrama özürlüler,sanki 65+ yaşlılar hastalığı yayıyormuş gibi insanlara saldırmaya başladı,esas hastalığı yayma potansiyeli olanlar ise bağıra-çağıra yollarda gezen 15-18 yaş grubu.

Artık inandım,en az 15 gün kısmi sokağa çıkma yasağı ilan edilmezse bu virüsle işimiz gerçekten çok zor...

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Yok arkadaş var bir sıkıntı bu bizim milletimizin büyük kısmında,biraz evvel acil bir iş için arabayla dışarı çıktım yolda giderken gördüklerim genelde birkaç kişilik guruplar halinde hiçbir önlem almadan gezen ergenlerdi.

Hayır biz yaşlılarımız risk grubu,o yüzden dışarı çıkmasın evde otursun dedik bazı kavrama özürlüler,sanki 65+ yaşlılar hastalığı yayıyormuş gibi insanlara saldırmaya başladı,esas hastalığı yayma potansiyeli olanlar ise bağıra-çağıra yollarda gezen 15-18 yaş grubu.

Artık inandım,en az 15 gün kısmi sokağa çıkma yasağı ilan edilmezse bu virüsle işimiz gerçekten çok zor...
    Ben markete çocuğunu gönderen anne gördüm geçen gün var mı ötesi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,887
     Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    şu kira meselesi hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırlarsa sevinirim, işyeri ve konut kiralarımızı 30 hazirana kadar alamayacakmıyız, bizim malımızı kim kime peşkeş çekiyor, eğer bir önlem alınacaksa bunu devlet yapmamalımı,şimdi ben markete gitsem ücretimi ödemeden alışveriş yapabilirmiyim veya diğer ihtiyaclarımı giderebilirmiyim
    Benimde elimde satamadığım konutlar patladı,gerçi çoğunu postalamıştım sadece biraz kalmıştı,zaten dolar bazlı zararda sayılırım 2 sene öncesine göre,dolar bazlı %50 içrede sayılırım,evlerin teslimatını müteahhait geç yapmıştı

4.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Esnafa verdıklerı vergı beyannamesıne gore para verılmeli ve evden cıkmayın denmeli. Taksici dolmuscu kuyumcu vs...
    Aylıkları 500 gibi mi valla hic aklima gelmedi, bir itirazlari olmaz sanirim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,887
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Yok arkadaş var bir sıkıntı bu bizim milletimizin büyük kısmında,biraz evvel acil bir iş için arabayla dışarı çıktım yolda giderken gördüklerim genelde birkaç kişilik guruplar halinde hiçbir önlem almadan gezen ergenlerdi.

Esas potansiyel taşıyıcılar onlar,annesi babası yokmu bunların ???

6.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Mesele test yapmak değil de , arıza çıkan vatandaşları tedavi etmekte galiba.
    Yoksa 80 milyona test yapsan 320 milyon dolar maliyeti var biz hiç üretmesek bile. 320 milyon nedir yaa para mı sanki Suriyelilere bir ayda harcıyoruz o parayı.
    Herkese test yapmanin bir anlami yok bence hastalık belirtileri varsa test yapilsin, simdi test yapildi saglamsin ama iki gun sonra baskasindan hastalik kaptin ne olacak?

7.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku

Bu serseri tayfasi olduğu gibi dışarda, bizim burda da durum boyle bir de bankalarin onunde inanilmaz kuyruk var gecen Garanti, Ziraat ve Halktaki kuyrugu gördüm bu adamlar kafayi usutmus dedim, arada mesafe falan yok hepsi toplu olarak disarda duruyor, iceri alimlar kisitli diye bir kural getirdiler, bankacilar da bence yuksek risk altinda cunku hastalik kapmamalari imkansiza yakin, o kadar insanla temas halindeler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,887
     Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Bu serseri tayfasi olduğu gibi dışarda, bizim burda da durum boyle bir de bankalarin onunde inanilmaz kuyruk var gecen Garanti, Ziraat ve Halktaki kuyrugu gördüm bu adamlar kafayi usutmus dedim, arada mesafe falan yok hepsi toplu olarak disarda duruyor, iceri alimlar kisitli diye bir kural getirdiler, bankacilar da bence yuksek risk altinda cunku hastalik kapmamalari imkansiza yakin, o kadar insanla temas halindeler.
    Aymazlık çok,mesela mal vs satıcılar ,kasiyerler hep tehlike altında,maske eldiven dışında giysileride önemli,Asronot gibi olmaları lazım,doktorlar gibi,sadece burun,ağız değil,giysi ve gözlerde önemli,bu meret her taraftan bulaşıyor,önceden yazdığım gibi,1 enfekte virüs 59.000 kişiye bulaşıyor topluluk halindeysen,17 gün yaşadığını söylüyor Japon bilim adamları,mutasyon geçirme faktörü çok kötü...Zaten insanlıkta bekliyordum bu mutasyon olayını uzayda yaşama uymamız için,Virüsler bizden önce davrandı,işte bu düşündürücü,neyse konu çok uzun,burası dolar topiği arada kaynar gider.

Sayfa 444/996 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •