Sayfa 426/972 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. %25 mps, %25 ktm, %25 kzl, %25 kis, %25 mpk 5li portföyüme 1,5 aydır devam ediyorum. Geçen hafta başı pörtföyde mps oranı %14 e düşmüştü, bir miktar elime para geçti, tekrar %25ere dengeledim. 1,5 ay önce başladığım bu portföyde total de %-7 gördüm, şuan total de %-3ler civarı. Fon yatırımını Uzun vade düşündüğüm için problem yapmıyorum. Stratejime göre, maaşımdan aylık yapacağım katkılarla pörtföyü dengelemeye devam edeceğim. Bunun haricinde daha uzun vade içi, ay başında birde gönüllü bes açtım. Yıllar içinde, borsa, dolar, altın kısa vade al sat vs. derken biraz geç oldu ama, uzun vade sepet yatırımcısı oldum, onda da virüse denk geldim ama kafam rahat, bu süreçte borsa al sat a devam etseydim, hem birikimlerimi eritir hemde stresten sağlığımı kaybedebilirdim. Bundan sonra, virüs nedeniyle yaptığım sepet eksi getirmeye devam ederse zaten, gelecekte paranında bir hükmü kalmayacaktır.

2. Acaba Bistteki bu ralli ne zaman biter...

Ralli diyorum çünkü bu hafta sadece4 hisse haybetmiş BİST 100 de diğerleri %60 ile %10 arasında kar etmişler.

Soluksuz 100 bin üstüne atacağını V şeklinde toparlanma olacağını sadece ben mi düşünüyorum?

3.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Acaba Bistteki bu ralli ne zaman biter...

Ralli diyorum çünkü bu hafta sadece4 hisse haybetmiş BİST 100 de diğerleri %60 ile %10 arasında kar etmişler.

Soluksuz 100 bin üstüne atacağını V şeklinde toparlanma olacağını sadece ben mi düşünüyorum?
    Yükselişin sağlıklı olduğuna dair bir sebep söyleyin.
    Benim aklıma sadece ucuz olduğu düşüncesiyle alım yapılıyor sebebi geliyor.
    Varmı artışı destekleyecek olumlu bir durum

4. Ben de mps fon biraz toparlasın, bir endeks fonla değiştireceğim, en azından endeks fonlarin giderleri düşük, hem de süpriz yok, endekse paralel getiriyorlar. Endeks fon dışındaki, hisse yoğun aktif fonların çoğu, uzun vadede endeksin altında kaliyorlar.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yorum olsun ona sözüm yok.
    Yani yarım saatte bir sadece rakkam paylaşılmasa diyorum.
    Ama isterse paylaşsın arkadaş sorun olmaz.
    Benimki sadece bir öneriydi.
    Üstadım yorumdan kastım uçuyor kaçıyor şeklindeydi Öneriniz güzel

Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    AFT fon sahibi olan birçok kişi var.
    Sadece aft değil mesala yay olanlar var... sağol yoldaş

7. Tahmini getirileri paylaşan yok mu artık [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Yarın bist icin beklentim 93k
    Marj %20 lere ciksa soluksuz giderdide hala marj düsük
    Yazdiklarim kendi gorusum olup yatirim tavsiyesi degildir 😁

Sayfa 426/972 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon

Yer İmleri