Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 9840 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Eğer bu piyasadan para kazanabiliyorsanız inanın hangi yöntemi kullandığınızın bir önemi yok. Önemli olan zaten kendi stilini oluşturup kar edebilmektir. Yöntem tartışması çok gereksiz.

2.  Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
    Eğer bu piyasadan para kazanabiliyorsanız inanın hangi yöntemi kullandığınızın bir önemi yok. Önemli olan zaten kendi stilini oluşturup kar edebilmektir. Yöntem tartışması çok gereksiz.
    Aynen..kendi portföyümü ve bir müşterimin (kıramadığım çok yakın bir arkadaşım- net kar üzerinden %33 alıyorum) portföyünü yönetiyorum...iki Yıldır gayet güzel kazanıyoruz...burada oran yazmayayım, ayıp olur...bu yıl da gayet iyi şimdiye kadar.

Napayım, yolumu, yöntemimi mi değiştireyim...biraz ağır olacak ama, bu işte başkasının aklına ihtiyacım yok.

Not: elimi açık açık belli ediyorum...öyle her önüne gelene gülücük dağıtıp sonra eğitim vs işine girenlerden değilim...ileride öyle bir şeye girişirsem anlayın ki para kazanamıyor ve sizi tokatlamaya çalışıyorum bu kadar da açık yazıyorum...zaten başarılı adam eğitim vs işine girip, sistem vs satmaya çalışmaz...kendi kazandığı kendine yeter.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •