40bın yogun bakım desek......24bın......ama yogun bakımdakıler daha az ......
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Daha spesifik olarak test yapılıyor olabilir.
Örnek dün burnu akanlara yapılırken bu gün yapılmıyor olabilir (sadece örnekleme amaçlı).
Bu ve bunun gibi klinik belirtilerde daha spesifik davranma oranı arttırabilir...
Yada önceki günler temasta olan klinik belirtisi olmayanlara da yapılırken artık onlar sadece izole edilip klinik çıktığında yapılıyor olabilir.
Tedavi protokolleri yeni oluştu. Sonuçta bu bir algoritma.
Olay ilerledikçe kuralları iyileştirme adına değişimler olası
Sonuç olarak o oran çok önemli değil.
Yapılan test sayısı çok önemli...
Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
Selametle.....
ben istanbulda samatya cerrahpasa capa kapatılan hasekı ve enaz 3.4 ozel hastaneye 10 dakıkada oturuyorum....çok fazla saglıkcı tanıdıklarım var......bıldıklerımızı anlatsak.........Allah saglık calısanlarının yardımcısı olsun
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Çinlilere bu işin uzmanı oldu
Her konuda destek alınmalı
Özellikle İran üzerinden çok geçişler oluyormuş afkan çobanlar Böyle geldiğini söylüyor
Benim tahmine göre de bize de böyle yayıldı
İranlılar saolsun bizden çok geziyor memleketimizi
Demekki sadece ısı ölçme ile bu iş olmuyormuş
Tüm ülkeye yayılmış zamanın da bizde yok derken test etmedikleri için bilmiyorlarmış
Geçen sürede bu anlaşılıyor
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
ı.k ne başımıza geldiyse
Bu göçmen Suriyeli İranlı Afkanlı Pakistanlı yüzünden geldi
Tam tamına resmî olarak 80 milyar dolarımızıda yediler
Birde gayri resmi rakamlar ile allah bilir kaç oldu
Gerekirse ı.k tüm sınırları Çin settti gibi duvarla Örelim alayını gönderelim Yunanistan’a
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Merhaba ilk yorumum olacak, bir sağlıkçı olarak işlerin çok daha kötüye gideceğini düşünüyorum, biliyorum. Ne yapacağımızı bilmiyoruz.... Kendinize dikkat edin.
Yer İmleri