Originally Posted by
fortimel
Merhaba ilk yorumum olacak, bir sağlıkçı olarak işlerin çok daha kötüye gideceğini düşünüyorum, biliyorum. Ne yapacağımızı bilmiyoruz.... Kendinize dikkat edin.
Gerekli tedbirler alınıyor , insanlar temizlik kurallarına uyuyor , yakın mesafeden kaçınıyoruz , insanlar koruyucu maskelerini takmış yollarda bunlar güzel şeyler ....... Ben de doğal grip kalkanı sarımsağımı yiyip dışarı çıkıyorum.Mümkün olduğu kadar tokalaşmayın 1 metre arkadaşlarınıza yaklaşmayın eve geldiğiniz de ellerinizi yıkayın , bankamatik tuşlarına dokunursanız ellerinizi ıslak mendille dezenfekta edin , arabanın direksiyonu , vites kolu , arabanın kapı tutcakları buraları dezenfekta su ile hijyen yapın temizleyin.Bankamatik temassız kullanmaya çalışın bunlar önlemler siz de bunlara ilave edebilirsiniz.Bunları yaptınız ama yinede yakalandınız % 96 yaşama şansınız var.% 4 kötü sonuç kimler bu % 4 ün için de şeker hastaları , kanser hastaları , kronik solunum yetmezliği olanlar , aids HİV vb hastalığı olanlar için maalesef sıkıntı oluyor.Aslında onlar içinde çözüm var Fransızlar sıtma ilacını korona için kullanmaya başladılar hastaların % 75 bu ilaca olumlu cevap veriyormuş ama ilacı yurtdışına vermiyorlar.Bir tanıdık sayesinde temin edbilirsiniz ama doktor kontrolünde kullanmanız gerekiyor.Lafı fazla uzatmayalım.Yakalanırsak ve atlatırsak bağışıklık kazanırız.Tersi olursa kader ne gelir elden.% 96 iyileşenler grubunda iseniz sıkıntı yok ama % 4 grubuna yatkınsanız 1-2 ay evden değil odadan dışarı çıkmayın.Koronasız günler sizinle olsun.
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Yer İmleri