fanatik bir gs taraftarı olarak; geçen sene csk maçında hakkı yenen fenerbahçenin,
bu sefer eze eze ,sonuna kadar hakederek aldığı euroleague şampiyonluğunu canı gönülden kutluyorum .
fanatik bir gs taraftarı olarak; geçen sene csk maçında hakkı yenen fenerbahçenin,
bu sefer eze eze ,sonuna kadar hakederek aldığı euroleague şampiyonluğunu canı gönülden kutluyorum .
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
s.a
hayırlı sabahlar![]()
bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......
takım tutmayan biri olarak fenerbahçe'yi kutluyorum. perşembe günü fenerbahçe'ye ortak da olmuştuk. izleyelim bakalım
hayırlı haftalar, hayırlı kazançlar cümleten![]()
yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim
Fenerbahçemi canı gönülden kutluyorum.
Ama içimi acıtan bir şey var.
Futboldan sonra gelen Avrupa'nın en büyük organizasyonlarından birinde Avrupa şampiyonu olacaksın ve kasana girecek para 1 milyon EU olacak.
Sivasspor ve Malatyaspor Süperlige çıktı diye ayak bastı parası olarak 50'şer milyon TL kasalarına para girecek.
Şaka gibi.
Adaletsizlik her yerde...
Stop Wishing Start Doing
Sayin Ustadlar usd/tl icin bir yorumunuz varmi ? tesekkurler
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri