Sayfa 369/1200 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. fanatik bir gs taraftarı olarak; geçen sene csk maçında hakkı yenen fenerbahçenin,
    bu sefer eze eze ,sonuna kadar hakederek aldığı euroleague şampiyonluğunu canı gönülden kutluyorum .
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    fanatik bir gs taraftarı olarak; geçen sene csk maçında hakkı yenen fenerbahçenin,
    bu sefer eze eze ,sonuna kadar hakederek aldığı euroleague şampiyonluğunu canı gönülden kutluyorum .
    Beşiktaşlı olarak
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

3. s.a
    hayırlı sabahlar
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

4. takım tutmayan biri olarak fenerbahçe'yi kutluyorum. perşembe günü fenerbahçe'ye ortak da olmuştuk. izleyelim bakalım

hayırlı haftalar, hayırlı kazançlar cümleten
    yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim

5. Fenerbahçemi canı gönülden kutluyorum.

Ama içimi acıtan bir şey var.

Futboldan sonra gelen Avrupa'nın en büyük organizasyonlarından birinde Avrupa şampiyonu olacaksın ve kasana girecek para 1 milyon EU olacak.

Sivasspor ve Malatyaspor Süperlige çıktı diye ayak bastı parası olarak 50'şer milyon TL kasalarına para girecek.

Şaka gibi.

Adaletsizlik her yerde...
    Stop Wishing Start Doing

Alıntı Originally Posted by vassago Yazıyı Oku
    Fenerbahçemi canı gönülden kutluyorum.

Ama içimi acıtan bir şey var.

Futboldan sonra gelen Avrupa'nın en büyük organizasyonlarından birinde Avrupa şampiyonu olacaksın ve kasana girecek para 1 milyon EU olacak.

Sivasspor ve Malatyaspor Süperlige çıktı diye ayak bastı parası olarak 50'şer milyon TL kasalarına para girecek.

Şaka gibi.

Adaletsizlik her yerde...
    benim canimi acitan diger bir konuda, adamlarin ilk 5'te 2-3 tane Yunanli oyuncu var, bizde birakin ilk 5'i macta oynayan Turk oyuncumuz yok.

7.  Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    benim canimi acitan diger bir konuda, adamlarin ilk 5'te 2-3 tane Yunanli oyuncu var, bizde birakin ilk 5'i macta oynayan Turk oyuncumuz yok.
    Evet o da ayrı bir konu.
    Stop Wishing Start Doing

8. Sayin Ustadlar usd/tl icin bir yorumunuz varmi ? tesekkurler

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 369/1200 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •