şu anda nerdeyse yurtiçi ve yurtdışı uçuş zaten yok.
havacıları iyi yerden yakalarsan parası tatlı.
petkim de halk gibi batak
şu anda nerdeyse yurtiçi ve yurtdışı uçuş zaten yok.
havacıları iyi yerden yakalarsan parası tatlı.
petkim de halk gibi batak
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
61503/27/2020NOTICE OF ATTORNEY APPEARANCE: Robert M Cary appearing for Turkiye Halk Bankasi A.S. Appearance Type: Retained.
61603/27/2020LETTER by Turkiye Halk Bankasi A.S. addressed to Judge Richard M. Berman from Robert M Cary dated 3/27/2020 re: Authorization to Appear
27 sinde davaya katilmasi icin yetki verilmis. Rober M CARY.
Tahminidir. Bilmiyorum, Yatirim tavsiyesi deildir. Berman mahkemeye katilip bu taleplerde bulun dedi. Bunlarda bulunacaklar muhtemelen. Yazili dokumanlar isterni, itiraz vesaire 3-5 haftaya ilk kismi geceriz
Simdi bu iki talebini davaya katilip, talep edecek, Halkbank yargilanamaz, REDDI HAKIM.
hayirli olsun be Ortak.. sansimiz yokmus, Bu dava bitsin belki o zmn belli yere gelir. En kotu cocuklara birakacaz bu bankayi. Onlarda babamiz ne yapmis keske baska birsey mi alsa derlerdi ? yoksa beni de rahmetli yi de deli etti bu hisse, Hala Amerikada mahkemesi devam ediyor diyecek bilmiyorum.
Onlarin hepsi dipten %50 yapti dunyada, bitti artik o is. Simdi uzun vadeli projeksiyonlar one cikmaya baslayacak virusle ilgili. Bu analist de 2023'e normale doner diyor. E biz 1 sene unutun dedigimizde millet dusman oluyor
Petkimde rahat ol bence. Halk gibi o da kotu operasyon yedi. Toparlanmasi uzun aliyor. Petkim 3 iken Tup 140 idi, ya onu almis olsaydin?
"This 'government equity stake' has been widely discussed in the media and forces the airlines to pay to play, so to speak," Cowen analyst Helane Becker said in a research note on Thursday.
In a separate note, she said it could take years for the industry to recover.
"People are still not flying for a variety of reasons, including not knowing how long this will last, when people will start working again, and so on," she said. "We believe the industry has lost at least two years of growth, and likely more. As a result, we do not believe we will see a return to normal before 2022/2023."
ibrahim hoca, check-in yapin arada. galinse'ye de dedim ama pek dinlemiyor gibi.
Aynen dedigin gibi su AHL kapansin gitsin artik dedik... hepsi kapandi.
Bu da ayrica piyasanin bakis acisi icin bir ornek. 3 milyar lira tazminat aldi, ama hisse dustu. Niye? Cunku ilerisi boyle olmayacak.
Bu korona mereti de boyle. Ilerisinde bunun gecip normale donmesi fiyatlanacak artik.
Herkese virussuz bir hafta sonu dilerim. Umarim haftaya daha iyi olur.
Bu virus cok abartildi, cok buyutuldu. Ozellikle de adi medya tarafindan.
Butun ulkeler lockdown, hayat durdu bir grip virusu yuzunden. Dunya Saglik Orgutu de bilimsel olmayan verilerle (%3.5 olum oraniymis da, havada 3 saat asili kaliyormus da...) insanlari, ulkeleri panige surukledi. Bunlarin oyunu nedir bilmek zor.
Ama para isini bilir. Bosuna "Hicbir zaman iyi bir krizin bosa gitmesine izin verme (never let a good crisis go to waste)" dememisler.
Bazilari basite indirgiyorsun diyecek. Ama Diamond Princess gemisindeki yuzdeleri verdim.
Yer İmleri