Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Alerjik rinit var arttı şu dönemde hapşırma ve burun akıntısı sabah

15-20 kez arka arkaya hapşırma şeklinde oluyor bu

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Bende de var aynısı...levmont kullanıyorum rahat ediyorum....
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Alerjik rinit var arttı şu dönemde hapşırma ve burun akıntısı sabah

15-20 kez arka arkaya hapşırma şeklinde oluyor bu

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Bende de var aynısı...levmont kullanıyorum rahat ediyorum....

Bende de var. Ama öyle tarif edilemez. Alerjik rinitteki tüm semptomlar var artı bir sürü daha var. Kabustan kemik ağrısına egzamadan derimin şişmesine sindirime vs vs berbat ediyor. Katerine fort kısmen işe yarıyor. Bir tek köyümde rahat ediyorum. eskiden mevsim geçişlerinde olurdu sonra sonra sıklaştı. Mekan (şehir değiştirince değişirdi) şimdi sürekli. Kendime yoğun bakım yapıyorum öyle ayaktayım. Maalesef çocuklarım da da var. Daha hafif. Sayı hkm bir tavsiye verebilir mi. Belki denememişimdir.

4.  Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Bende de var aynısı...levmont kullanıyorum rahat ediyorum....

Benim esimde var, bahar gelince eziyete dönüşüyor onun icin, goz kapaklari sisiyor, hapsirma vs bir sürü sey var, bu ilac ise yarar mi doktora da gidemiyor şu ara malum corona ortalikta kol geziyor, evde cocuklar da var.

5. Dostum Nisan Mayıs ayları benim için cileydi...gözde batma sulanma burun akıntısı hapşırma gibi şeyler yaşadım insanın sosyal hayatı sıfıra iniyor...bu levmondu 6 sene önce doktor önermişti Allah razı olsun o kadar rahatladım ki...onun öncesinde tüm alerjik ilaçları denedim hiç biri çare olmamıştı...levmont yanında da avamys burun spreyi kullanıyorum...bire bir diyebilirim...hekim arkadaşlar varsa onlarda düşüncelerini yazabilir
     Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Benim esimde var, bahar gelince eziyete dönüşüyor onun icin, goz kapaklari sisiyor, hapsirma vs bir sürü sey var, bu ilac ise yarar mi doktora da gidemiyor şu ara malum corona ortalikta kol geziyor, evde cocuklar da var.

6.  Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Dostum Nisan Mayıs ayları benim için cileydi...gözde batma sulanma burun akıntısı hapşırma gibi şeyler yaşadım insanın sosyal hayatı sıfıra iniyor...bu levmondu 6 sene önce doktor önermişti Allah razı olsun o kadar rahatladım ki...onun öncesinde tüm alerjik ilaçları denedim hiç biri çare olmamıştı...levmont yanında da avamys burun spreyi kullanıyorum...bire bir diyebilirim...hekim arkadaşlar varsa onlarda düşüncelerini yazabilir

Benim esim bundan kullaniyor biraz faydası var ama sizin dediğiniz daha faydaliysa onu bir deneyelim.

7.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Benim esim bundan kullaniyor biraz faydası var ama sizin dediğiniz daha faydaliysa onu bir deneyelim.

hayır hocam yıkama suyu değil nekadar yıkasanızda burun duvarı alejene tepki verir antihistaminik hap ve sprey almanız gerekiyor.

Saygılar.

8.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    hayır hocam yıkama suyu değil nekadar yıkasanızda burun duvarı alejene tepki verir antihistaminik hap ve sprey almanız gerekiyor.

Saygılar.
    Teşekkürler okudum ilac hakkindaki yorumlari aile hekimine yazdiralim levmont denilen ilaci.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •