Alerjik rinit var arttı şu dönemde hapşırma ve burun akıntısı sabah
15-20 kez arka arkaya hapşırma şeklinde oluyor bu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alerjik rinit var arttı şu dönemde hapşırma ve burun akıntısı sabah
15-20 kez arka arkaya hapşırma şeklinde oluyor bu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende de var aynısı...levmont kullanıyorum rahat ediyorum....POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende de var. Ama öyle tarif edilemez. Alerjik rinitteki tüm semptomlar var artı bir sürü daha var. Kabustan kemik ağrısına egzamadan derimin şişmesine sindirime vs vs berbat ediyor. Katerine fort kısmen işe yarıyor. Bir tek köyümde rahat ediyorum. eskiden mevsim geçişlerinde olurdu sonra sonra sıklaştı. Mekan (şehir değiştirince değişirdi) şimdi sürekli. Kendime yoğun bakım yapıyorum öyle ayaktayım. Maalesef çocuklarım da da var. Daha hafif. Sayı hkm bir tavsiye verebilir mi. Belki denememişimdir.
Dostum Nisan Mayıs ayları benim için cileydi...gözde batma sulanma burun akıntısı hapşırma gibi şeyler yaşadım insanın sosyal hayatı sıfıra iniyor...bu levmondu 6 sene önce doktor önermişti Allah razı olsun o kadar rahatladım ki...onun öncesinde tüm alerjik ilaçları denedim hiç biri çare olmamıştı...levmont yanında da avamys burun spreyi kullanıyorum...bire bir diyebilirim...hekim arkadaşlar varsa onlarda düşüncelerini yazabilir POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri