Bu baþlýðý þu anda 55 kiþi okumaktadýr. (18 üye ve 37 ziyaretçi)
guneysu*
![]()
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Bir - birbuçuk saat önce de Amerikadaki bir arkadaþla görüntülü görüþme yaptým. O da "bilmem kaç yýl önce Texas eyaletinde üzerinde COVID-19 yazýlý tankerlerin fotoðrafý var." diye kendi paranoyasýný (ya da halkýn) anlattý.
Ben de daha çook su götürür bu komplo teorileri demeye getirdim.![]()
Nasýlýnýz Selim Bey ,
Uzun zamandýr yoktunuz
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yine ne halt ettiniz, yahu!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ben bir cigara içip geleyim, sonra Corona ilacýmý tazeliyeyim, ortalýkta pek görünmeye gelmeyecek gibi galiba durum.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Noktasýna,.virgülüne kadar bilmiþ adamlar.
Büyük ihtimal daha sonra bu bilim adamlarýný iddia bayine atamýþlardýr.
Bundan 132 yýl önce Pasteur teknoloji bu kadar geliþmemiþ iken hem kuduzun hem de þarbonun aþýsýný bulmuþtu.
Þuan daha sars'ýn aþýsýný bulamamýþlar iken cov-2 sinin aþýsý nasýl bulunacak merak ediyorum bilim dünyasý.
G008 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Yer Ýmleri