Erdoğan : Cifçilerimize destek ödemelerinin yarısının ödemesini yaptık . Ürün yeterliliğinde bir sorun yaşamıyoruz .
Erdoğan : Aldığımız her tedbirle devletimizin vatandaşının yanında olduğunu gösterdik
Erdoğan : Cifçilerimize destek ödemelerinin yarısının ödemesini yaptık . Ürün yeterliliğinde bir sorun yaşamıyoruz .
Erdoğan : Aldığımız her tedbirle devletimizin vatandaşının yanında olduğunu gösterdik
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan : Biz bize yeteriz Türkiye’n sloganıyla Bir yardım kampanyası başlatıyoruz .
Gerek hesap numaralarına gerekse de sms ile bağış yapılabilecek . Bu şekilde alınan tedbirler sebebiyle zorda kalan vatandaşlarımıza ek destek olacak
Erdoğan : Kampanyayı 7 aylık maaşımı bağışlayarak başlatıyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : Bakan ve kabineye eşlik eden arkadaşlarımız 5 milyon TL bağış yapmış durumdalar . Hayır severlerden 11 milyon dolar destek var . Bu sıkıntılı günleri aştığımızda hatırlayacağız bu birlik ve baraberligimizdir
DSÖ,gerek virüs karşısında ilk günlerdeki tepkisizliği gerekse son iki gündür yaptığı açıklamalarla bende ciddi şüpheler uyandırmaya başladı;markette yanından geçen ve enfekte olduğunu bilmeyen 17 yaşındaki genç öksürdü,maske yoksa partiküller yüzünde,geçmiş olsun;eee? ben niye maske takmayayım?
Yer İmleri