nerde kalmistik?
nerde kalmistik?
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
İBB yardım paketinden bugün aldığım maaşla 2 tane aldım..Linkedin de öyle yorumlar gördüm ki Ak koyunlar tarafından inanamadım. Hırsız Ekrem mi dersin, uyanık mı dersin, 90 liralık paketi 150 yapmış mı dersin neler neler
Devleti yıllardır soyup soğana çevirmiş, yetmemiş vergilerle insanlara kan kusturmuş, fahiş köprü-otoyol fiyatlarıyla topladığı vergileri yok edip milleti 2 defa söğüşlemiş ve yetmemiş insanları aç iken saraylarda zevki sefa süren bir zihniyete yıllarca oy vermiş öyle zırcahil bir toplum olduk ki allah akıl fikir versin ve sonumuzu ıslah etsin demekten başka bir şey bulamadım.
yarin %6.9 duser...
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
Bir rapor çıkmış ABD de işsizlik %32 (o şekilde hatırladım) olabilir denmiş.
Türkiye temel mallar hizmetler ile dönen orta karar bir ekonomi, ABD de bankacılık, sigorta, hukuk ve danışmanlık işleri, özel eğitim, eğlence, dışarıda yeme içme eğlenme vs büyük yekun tutuyor olabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
bana mutlulugun resmini cizebilir misin abidin?..
...ytd...by beybaba
Yer İmleri