Originally Posted by
abc1980
Sayın Djoz , ben de X Belediyesi ' nde 6 seneden beri güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. Asıl mesleğim güvenlik değil . Sakarya Ünv. Bilgisayarlı Muhasebe bölümü mezunuyum. Özellikle benim gibi hayata değil sıfırdan eksilerden başlayan biri için hayat gerçekten çok zor . Maddiyatı bir dert , maneviyatı apayrı bir dert. Muhasebe işinde çalışmayı çok istedim ama bir türlü olmadı. Anne ve baba da ayrılınca Allah başa vermesin insan kendini bir an boşlukta hissediyor . Ünv. mezunuyum demeden , iş ayrımı yapmadan tekstil , gıda , güvenlik sektöründe çalıştım . Son 12 seneden beri güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum .
Ama nasip deyin , ama kısmet deyin , belki şans bir el kaza sonucu belediyede normal piyasa koşullarının üzerinde çalışmak nasip oldu . Kısacası bu ülkede referans ( torpil ) olmadan iyi yerlerde çalışmak gerçekten zor .
Son 16 senedir neler çektiğimi , neler yaşadığımı bir ben , bir de Allah bilir .
Bu ülkede sıfırdan başlayıp iyi yerlere gelmek gerçekten çok zor. Deveye hendek atmaktan daha zor . Sağlıcakla kalın .
Yer İmleri