Originally Posted by
abc1980
Sayýn Djoz , ben de X Belediyesi ' nde 6 seneden beri güvenlik görevlisi olarak çalýþýyorum. Asýl mesleðim güvenlik deðil . Sakarya Ünv. Bilgisayarlý Muhasebe bölümü mezunuyum. Özellikle benim gibi hayata deðil sýfýrdan eksilerden baþlayan biri için hayat gerçekten çok zor . Maddiyatý bir dert , maneviyatý apayrý bir dert. Muhasebe iþinde çalýþmayý çok istedim ama bir türlü olmadý. Anne ve baba da ayrýlýnca Allah baþa vermesin insan kendini bir an boþlukta hissediyor . Ünv. mezunuyum demeden , iþ ayrýmý yapmadan tekstil , gýda , güvenlik sektöründe çalýþtým . Son 12 seneden beri güvenlik görevlisi olarak çalýþýyorum .
Ama nasip deyin , ama kýsmet deyin , belki þans bir el kaza sonucu belediyede normal piyasa koþullarýnýn üzerinde çalýþmak nasip oldu . Kýsacasý bu ülkede referans ( torpil ) olmadan iyi yerlerde çalýþmak gerçekten zor .
Son 16 senedir neler çektiðimi , neler yaþadýðýmý bir ben , bir de Allah bilir .
Bu ülkede sýfýrdan baþlayýp iyi yerlere gelmek gerçekten çok zor. Deveye hendek atmaktan daha zor . Saðlýcakla kalýn .
Yer Ýmleri