-

Originally Posted by
samreit
Cocuklar, veya cok saglikli insanlar tamamen hasta olamaz veya ölemez gibi bir tanim konulamaz malesef hastaliklarda.
Hepimizin genetik yapisi, bagisiklik sistemi degisken.
Baştan beri risk grubuna dahi almıyorlardı. Tersi bir açıklama yoktu .
-

Originally Posted by
kitapci34
Süte sinek düşünce dökmüyor sineği atıyor, sütü kaynatıyoruz .
tamda o zamandır işte.
Süte sinek düştüğünü bilenler içmiyor o sütü işte.
-
Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu. ?
-

Originally Posted by
dimitris
Yav çocuklar söz konusu olursa film çok değişir. Tamam yine koruyoruz tabiki ama korku çok daha fazla artar .
Koruyun koruyabildiginiz kadar. Ancak o kadar da panik yapmayin.
Bu konularda yinede cocuklar bizlerden kat be kat daha direncliler.
Yoksa insanlik coktan yok olmustu.
-

Originally Posted by
DeliKAN
Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu. ?
Bakın bu günün kemalistleri o dönemde ülkeye kominz mi getirmeye çabasınde iken, artık cumhuriyetci &kemalist oldular.
bu ülkenin (halis muhlis) geçmişte de şimdi de gelecek te de cumhuriyetçi olanları ülkücülerdir, benim gençliğim o! hala da öyledir
parlamenter sistemde nasıl olsa iktidar olamayacaklar diye en yakın iktidar adayına verilir ekseriyetle oylar.
-

Originally Posted by
samreit
Koruyun koruyabildiginiz kadar. Ancak o kadar da panik yapmayin.
Bu konularda yinede cocuklar bizlerden kat be kat daha direncliler.
Yoksa insanlik coktan yok olmustu.
Bayağı panik yaptım ya . Teşekkürler. Herkesin çocuğu değerli, ölen çocuğa da üzüldüm. Umarım başka bir şey vardır.
-

Originally Posted by
kitapci34
Bakın bu günün kemalistleri o dönemde ülkeye kominz mi getirmeye çabasınde iken, artık cumhuriyetci &kemalist oldular.
bu ülkenin geçmişte de şimdide gelecek te de cumhuriyetçi olanları ülkücülerdir, benim gençliğim o! hala da öyledir
parlamenter sistemde nasıl olsa iktidar olamayacaklar diye en yakın iktidar adayına verilir ekseriyetle oylar.
Bu ülkeyi ikinci dünya savaşının zor şartlarında kıt kaynaklarla yönetmeye çalışanları komünizm getirmeye çalışmakla itham ediyorsunuz.
Yeterli derecede bilgi sahibi olmadığınız kanaatine vardığım için konuyu kendi adıma kapatıyorum ve sizi kendi çaresizliğinizle baş başa bırakıyorum..
-

Originally Posted by
kitapci34
bu ülkenin (halis muhlis) geçmişte de şimdide gelecek te de cumhuriyetçi olanları ülkücülerdir, benim gençliğim o! hala da öyledir
Yav bu komünizm getirmeye çalışan dönem hangi dönemdi, Cumhuriyetin kuruluşu mu ?
Osmanlı'yı kötüleyen dedin , evet ben kötüledim. Buyur bana Osmanlı 'yı anlat.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri