Originally Posted by Hermesj Kchol 13.10 stoplu 14.15 long Cok sig kagit. Ben gecenlerde deneyeyim dedim satana kadar hisse eksiye dustu [emoji3]
Originally Posted by alenichev Bist degilde neden abd borsalarina yatirim yapmayi dusunmuyorsunuz. Ülkeme daha çok güveniyorum.
Originally Posted by Hermesj Tuprs da dediğimi yaptın mı? Hic ellesmedim. Endeks sise long devam. Keyfim yok. Havalarda berbat. Bu karantina psikolojimi bozdu
Originally Posted by 777 Ülkeme daha çok güveniyorum. iki gozum abi bu sizin yeni nick mi karıştırıyor muyum
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir. @borsavizyon
Originally Posted by alenichev Cok sig kagit. Ben gecenlerde deneyeyim dedim satana kadar hisse eksiye dustu [emoji3] Evet sabır ister ama gidecek 1 liralık marj var. Bence değer buna, bi köşede bekleyebilir
Originally Posted by 777 Ülkeme daha çok güveniyorum. Turkiyeye yine guvenin. Uzun vadede guzel bir hikaye elbet olusur ama abd borsalari ozellikle yuksek mevduati olanlar icin uzun vadede cok daha iyi getiri sunabilir.
Originally Posted by bb79 bir şey soracağım gram altın 347 tl cumhuriyet altını 2.280 tl neredeyse asgari ücrete dayanmış maaş yerine 1 cumhuriyet altını verseler zam mam istemeyoh sorum şu diğer ülkelerinde gram altın yada çeyrek tam altın gibi enstrümanları var mı? var ise asgari ücretlerine ne kadar yakın acaba? hani altın bazında endeks yada başka şeyler kıyaslanıyor ya o bakımdan şey ettim yani Ingilterede var diye biliyorum ama yani halki bizim kadar altin alip yastik altina atan bir halk degil orda da 100 gr altin - 1 oz - britanni ( bizim lira gibi ) - sovereigns ( rose bronzsu britanni altinin 4/1 fiyati ) SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by alenichev Hic ellesmedim. Endeks sise long devam. Keyfim yok. Havalarda berbat. Bu karantina psikolojimi bozdu Sise 4.35 - 4.42 3.97 ye kadar bir şey yok..
Forum Rules
Yer İmleri