"veya 5.1" olasılığı ürkütücü..
![]()
"veya 5.1" olasılığı ürkütücü..
![]()
Sayın Devir, daha önceki eski yazılarınızda, Dow'un 40.000'lere kadar gideceği ve ordan 5.000'lere kadar düşeceği tahmininiz vardı. Şimdi ise anladığım kadarıyla o büyük düşüşün daha erkenden başladığını düşünmektesiniz. ABD'de piyasalara bu kadar para verilmesi-verilecek olması, sizin önceden beklediğiniz 40.000'lere çıkışa neden olamaz mı acaba. Bu konudaki düşünceniz nedir?
Yatırım tavsiyesi değildir
Bazı yorumcular şu anda içinde bulunduğumuz düşüşün 4 dalga olduğunu, yeni olan-olacak parasal genişlemeyle dow'un son 5. dalgayı yapabileceğini düşünmekteler. Bu son dalga olur ve dow Sn Devirin önceden öngördüğü 40.000 lere gidebilirse BIST teki 200.000 öngörüsüde gerçekleşebilir.
Yatırım tavsiyesi değildir
[IMG][/IMG]
Virüs bir doğa olayı olduğuna göre Elliott çevrimine uygun bir yayılım ve sönümlenme göstermeli. 3 Nisan günü 101.000 artışla 3 nolu zirveyi görmüş olmalı. Önümüzdeki günlerde 40.000-80.000 aralığında günlük artışlarla 4 nolu geri çekilmeyi tamamlaması beklenir. Dünyadaki gerçek vaka sayısı ile WHO'ya bildirilenler arasında sabit bir oran olduğunu varsayıyorum.
--
Sn hocam endeks öngörünüz nedir? Sizce 70 binleri görür mü tepki yükselişi sonrasıYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elliott analisti duygusuz olmalı derler ama altın için benim sayımlarım 1000 $'ın altını gösteriyor. Bu cümleyi okurken gülenler olduğunu duyar gibiyim. Ben de gülüyorum ama durum bu. Esasen yaptığım sayımlar içinde en az inandığım altın. Nasıl olacak ben de merak ediyorum.
--
Yer İmleri