Sayfa 914/1003 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,305 - 7,312 arası.

Konu: Viop - XV

1. Alper Gida Muh. okudum , ve Ailemde yillardir o isle mesguldu . senelik minimum 25.000 ton islenirdi bizde . soyledigim gibi rus bugdayi bizde yillardir yetisir sartlari karsiliyormu degilde son yillarda ihtiyaci karsiliyormu dersen karsilamiyor bunda hemfikiriz
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Dayu biraz araştır bakalım. Ülkede üretilen buğday gıda bakanlığının ekmeklik un şartlarını karşılıyor mu? Ha şartları değiştiririz dersen eyvallah. Arpadan bile ekmek yaparsın mecbur kalırsan.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Alper Gida Muh. okudum , ve Ailemde yillardir o isle mesguldu . senelik minimum 25.000 ton islenirdi bizde . soyledigim gibi rus bugdayi bizde yillardir yetisir sartlari karsiliyormu degilde son yillarda ihtiyaci karsiliyormu dersen karsilamiyor bunda hemfikiriz
    Dışarıya un ve makarna ihracatından kaynaklı o birazda

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ben Japon Güneykore Singapur Hongkong gibi ülkelere inanmıyorum ne de olsa ateistler Allah korkuları olmadığı için dürüst olmazlar diye düşünüyorum

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ya hadi diyelim ki butun ulkeler dogruyu soyluyor . bizde israrla inanmiyalim . peki suanki sartlarda bile dunya 1 ay sonra normal hayata donebilirmi ? donme sansi varmi ? Thy mayis ayinda ucuslara baslarmi ? bence imkansiz bu isin sonu nereye gider bilinmez ama iyiye gitmiyecegi bariz belli .. 2-3 ay sonra 1 paket makarna icin insanlar birbirini oldurmeye baslarsa sasmamak lazim ..

Alıntı Originally Posted by seyis Yazıyı Oku
    Bir hafta boyunca günlük test sonucu vaka ve ölüm sayısı sıfır çıkınca ne yapılacak? virüs kendini imha etti deyip eski hale mi dönülecek?

Esen kalın
    herşey mümkün . 1 ay sonra virüs unutulabilirde ancak hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.

fav at bekle doktor

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    herşey mümkün . 1 ay sonra virüs unutulabilirde ancak hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.

fav at bekle doktor
    1 ay sonra bu alinan onlemler kaldirilsin . ucuslar baslasin vaka sayisinda 2. dalgada suan gordugumuz rakamlarin yanina 2 tane 0 atariz .. sende bunu Fav a at birlikte bekliyelim ..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ben Japon Güneykore Singapur Hongkong gibi ülkelere inanmıyorum ne de olsa ateistler Allah korkuları olmadığı için dürüst olmazlar diye düşünüyorum

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Durustluk Allah korkusuyla olan birşey değildir. Ben çok ateist tanıdım birçok müslümandan daha dürüst idiler. Birçok Müslüman gördüm şeytanı katlayacak kadar üçkağıtçı olan.

7. 2019 50 tanesi 8 tl ye satılan maske

2020 50 tanesi 150 -400 tl maske

Marketlere eczanelere maskesiz girmek yasak

Her maske tek kullanımlık ...
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

Avatarımı güncele uygun olarak değiştirdim.

Sayfa 914/1003 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •