Sayfa 916/1003 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,321 - 7,328 arası.

Konu: Viop - XV

1. Eskiden bovespa 40 bin biz 28 bin dik biz hep aşağı idik geçen baktım 70 bin akıllarına biz gelirmiyiz yoksa bizde onu alacak para Yok mu döviz o kadar bulamaz mi yada belirli bir oranda burda yatırımlari olmak zorunda mı bilmiyorum

Alıntı Originally Posted by cml Yazıyı Oku
    sn.CML teknik çalışmalarınız için çok teşekkürler,tüm paylaşımlarınızı izninizle kopyalayacağım,hakkınızı helal edin.

YTD

3. Ayni seyden bahsediyoruz .. turkiyedeki makarnalik bugdayin kalitesi cok iyidir . e fiyat olarak da iyi . sulak alanda ekim yapiyorsan neden daha fazla verim alacagini daha fazla kazanacagini ekmiyesinki .. .. kurak alanda mesela sari bugday diye adlandiran bugdayin ekimi olurdu kurak alan dahi olsa verimi iyi idi + makarnalik olmasada bulgur icin hem kalite hemde fiyat olarak uygundu .. simdi sari bugday dan hem un hemde bulgur yapabilirsin . ama mesela rus bugdayi cinsinden bulgur yapamazsin .. ekmek yapilacak bugdayin bulunmamasi kaliteden degil Tarim diye bir sey kalmadigi icin .. zaten Alper ile yazisirken onun su soylemi uzerine cevap verdim : "rusyadan gelen bugday karistirilmadan bizde ekmek yapilamiyor "
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    2018 yılında Amasya'da bir un fabrikasında çalışan gıda mühendisi ile tanıştım.
    Öğüttükleri buğday turkî devletlerden geliyormuş.

Biz buğday yetiştirmiyor muyuz? Diye sordum.
    Anlattı:
    Bizde yetişen buğday katma değeri daha yüksek bir buğday. Makarnaya uygun. Işlenip makarna olarak ihrac ediliyor.
    Ekmeklik buğday da türkî cumhuriyetlerden alıp işleyip ekmek yapılıyor.

Dedi...
    Konuyu farklı bilenler varsa yazabilirler.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

4. Eyvallah Culpable abi. Öyle diyorsan öyledir.

5. Bu pala dediğin adamın öpmedigi kesin yoktur. Ula hepimiz biliyorduk düşeceğini ama 130 bin olacak o kadar inandırdi ki ula öyle bir öptü ki bi daha unutmam

6. Viop - XV

Bovespa en değerli şirket 100 milyar dolardı corona öncesi bizde kaç milyar dolardı en büyük şirket o zaman

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,159
    Blog Entries
    1
    Gıda enflasyonu bence bu sene paso negatif basabilir..

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bovespa en değerli şirket 100 milyar dolardı corona öncesi bizde kaç milyar dolardı en büyük şirket o zaman

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    KOÇ holding 2017 ağustos ayında 5 dolar X 2.536 milyar sermaye=12.680 milyar dolar cıvarı.
    Güncelde 2 dolar.

YTD

Sayfa 916/1003 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •