Sayfa 935/1003 İlkİlk ... 435835885925933934935936937945985 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,473 - 7,480 arası.

Konu: Viop - XV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Saf ırktan mı israil'in diğer vatandaşlarımı irdelemek lazım?

Abd de de saf ırktan önemli isimler var, ingiltere de keza. Riske attığını sanmam
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Muhtemelen, hastane kapasiteleri bu kadar yüksekmi ki acaba?
    Heriflerde nasil bir kapasite varsa artik. Cin mesela gunde 3 4 bin vaka acikliyordu maksimum.

Kesin bir pijlik var bu iste

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Birlige olan inanctan sanmam ki o inanc pek kuvvetli degildi zaten. Rahatlik ve birazda vurdumduymazlik diyebiliriz.
    Şu manada yazdım,Böyle bir salgın düşünülmüyordu,parası olan AB'de istediği ülkede en iyi tedaviyi yaptırıyordu böyle bir imkanda rehavet sağlamış olabilir/mi?

Brent pazar gecesi eksi 20 acar mi acep.

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Abd günlük 30135 vaka toplam 307 bin vaka. Adamlar bizde şöyle bizde böyle diyorlardı ya 30 bin vakayı nasıl tespit edersik bizde olsa?
    Çin ve hatta belki rusya da bu işin içinde olabilir. Abd ve avrupayı vuran bir biyolojik silah covid-19 artık adını koymak lazım.
    silah çok büyük bir kurgu. silah olacağını düşünsem şimdiden okyanusun ortasına taşınırım valla.

( gelecek savaş için )

6. Sevgili dostlar size bir sorum olacak oldu ya bu meretin aşısı bulunmadı ama tüm dünyada birden bire yok oldu ama sadece Abd de bir türlü önüne geçilemiyor durdurulamiyor neden se sizce bu durumda dünya ekonomisi ne olur herkese iyi geceler esen kalın.

Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Şu manada yazdım,Böyle bir salgın düşünülmüyordu,parası olan AB'de istediği ülkede en iyi tedaviyi yaptırıyordu böyle bir imkanda rehavet sağlamış olabilir/mi?
    Gayet mumkun. Italya patlak verene kadar kimse umursamiyordu. Hatta dalga geciliyordu ama italya patlak verince dut yemis bulbule donduler ve algilar bir anda degisti. Her sey cok hizli gelisti. Kimse tahmin etmiyordu bunu.

8.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Heriflerde nasil bir kapasite varsa artik. Cin mesela gunde 3 4 bin vaka acikliyordu maksimum.

Kesin bir pijlik var bu iste
    Aile yapıları küçük olabilir.
    transportları nasıl yapıyorlar mesela.
    Toplu mu topsuz mu taşıyorlar.
    veya günlük 5 bin kit mi veriyorlardı hastahanelere.

Virüz manyak yayılıyor bizde. 1 kişi 16 kişi ortalamsıylan gidersek biz 1 aya kalmaz bu virüz işini bitiririz.

Çin burada bilgilendirmeyi geç yaptı.
    Ben patladım, siz de patlayın dedi herhalde.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 935/1003 İlkİlk ... 435835885925933934935936937945985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •