-

Originally Posted by
ideaid
Evet.. Çözümü çok da zor olmasa gerek ama bir şey yapılmıyor. Bim'de falan satılmaya başlanmalı bir an önce, uygun bir fiyatla.
SNE-LX1 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gecen hafta bim de vardi . Orada bile 5 li paketi 20 tl idi.
-

Originally Posted by
jmk99
Ben elimi sürmedim. Sadece yorumladım Batmanım.
yok emmim herkes nasıl kar etti çıkmadan bir gün önce almış herkeste öngörü var bi ben beceremedim.
-

Originally Posted by
Batman
yok emmim herkes nasıl kar etti çıkmadan bir gün önce almış herkeste öngörü var bi ben beceremedim.

bende ayni ustad beceremedim bende ama saglik olsun tekerlekler bir donmeye baslasin. o zaman kendimize geliriz diye dusunuyorum. parcali alim yapmistim 28 subat(%25) ve 3 martta(%25). birde cok fazla dusunce 31 martta %50 ilave ettim. Hala 16 k zarardayim. Biz erken girdik en buyuk hatamiz oldu. 28 subat - 2 mart fiyatlarini dip diye dusunduk. Halbuki virus amerikayi cok fazla etkilememisti o zaman. Krizin derinlesecegini tahmin etmeliydik. Birde aradan rusya-arabistan petrol savasi cikinca , tuzu biberi oldu .
-

Originally Posted by
Black Mirror
bende ayni ustad beceremedim bende ama saglik olsun tekerlekler bir donmeye baslasin. o zaman kendimize geliriz diye dusunuyorum. parcali alim yapmistim 28 subat(%25) ve 3 martta(%25). birde cok fazla dusunce 31 martta %50 ilave ettim. Hala 16 k zarardayim. Biz erken girdik en buyuk hatamiz oldu. 28 subat - 2 mart fiyatlarini dip diye dusunduk. Halbuki virus amerikayi cok fazla etkilememisti o zaman. Krizin derinlesecegini tahmin etmeliydik. Birde aradan rusya-arabistan petrol savasi cikinca , tuzu biberi oldu .
herseyden öte bu piyasadaki bazı şirketleri silkelemek için virusu kullanarak bir opr. gerçekleştirdiler öngörmek mümkün değildi bana göre
-
TL için yine negatif hafta olacak gibi
Bazı eurobondlar çok cazip seviyeye gelmiş
İştah açıcı
-
Konya'da korona patlaması yaşanıyor resmen
Umreci hacı hocaları ilk başta başı boş bıraktılar ne büyük hata oldu
-

Originally Posted by
aydinc
TL için yine negatif hafta olacak gibi
Bazı eurobondlar çok cazip seviyeye gelmiş