Artan

1,39 13.01 17:05
55,00 10 17:06
267,50 9.99 17:02
10.140,00 9.98 17:06
67,20 9.98 17:06
Artan Hisseler

Azalan

45,36 -10 17:06
283,50 -10 17:06
47,70 -10 17:05
43,74 -10 17:05
16,39 -9.99 17:06
Azalan Hisseler

Ýþlem

11.458.139.614,04 17:06
9.016.861.949,50 17:06
7.887.039.029,70 17:06
6.969.505.686,62 17:06
6.427.715.958,00 17:06
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7262 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Hastalýksýz,dertsin,þifalý ve saðlýklý günler dostlar.. Baþkent,Getto,Demokrat,Atik ve diðer ihlasla yüklü donanýmlý mübarekler nerelerdesiniz acik yorum yapsanýz diyorum aklým, fikrim, beynim,gönlüm þifa bulsun mecburi saðlýðýmýzýn bekasý için sýkýþýp kaldýðým hanemde..Sizlerde evlerinizden çýkmayýn dostlar ,Siren(),Hus,Cefaks sizlerde çýkmayýn,cümleten seviliyorsunuz..Allah'a emanet olun..

Alýntý Originally Posted by kabile reisi 61 Yazýyý Oku
    Hastalýksýz,dertsin,þifalý ve saðlýklý günler dostlar.. Baþkent,Getto,Demokrat,Atik ve diðer ihlasla yüklü donanýmlý mübarekler nerelerdesiniz acik yorum yapsanýz diyorum aklým, fikrim, beynim,gönlüm þifa bulsun mecburi saðlýðýmýzýn bekasý için sýkýþýp kaldýðým hanemde..Sizlerde evlerinizden çýkmayýn dostlar ,Siren(),Hus,Cefaks sizlerde çýkmayýn,cümleten seviliyorsunuz..Allah'a emanet olun..
    Reis bilmukabele saðolasýn sesini duyduk moral oldu zat-ý muhteremler de bence söyleyecek mecal de sözcük de kalmadý
    Kalan sözcükler de bize yakýþmaz vaziyet tahminim böyledir.

SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alýntý Originally Posted by Atik Yazýyý Oku
    Reis bilmukabele saðolasýn sesini duyduk moral oldu zat-ý muhteremler de bence söyleyecek mecal de sözcük de kalmadý
    Kalan sözcükler de bize yakýþmaz vaziyet tahminim böyledir.

SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sizlerde saðolsýnýz güzel kardeþim..Ben teþekkür ederim.Saðlýklý günleriniz olsun..

4.  Alýntý Originally Posted by kabile reisi 61 Yazýyý Oku
    Hastalýksýz,dertsin,þifalý ve saðlýklý günler dostlar.. Baþkent,Getto,Demokrat,Atik ve diðer ihlasla yüklü donanýmlý mübarekler nerelerdesiniz acik yorum yapsanýz diyorum aklým, fikrim, beynim,gönlüm þifa bulsun mecburi saðlýðýmýzýn bekasý için sýkýþýp kaldýðým hanemde..Sizlerde evlerinizden çýkmayýn dostlar ,Siren(),Hus,Cefaks sizlerde çýkmayýn,cümleten seviliyorsunuz..Allah'a emanet olun..
    biraz moral bozukluðu can sýkýntýsý var elbette lakin umut ile beklemeye devam.dýþarý çýkma konusu ise tüm gayret çabalar uygulanýyor fakat özellikle bankalarýn muco gibi doymak bilmeyen iþtahlarýna yetiþmeye çalýþýyorum.kredi kartý bireysel ve ticari krediler de kamu bankalarý dahil hepsi çok vicdansýzca ve fýrsatçýlýk ile erteleme seçenekleri sunduðu için ödemeye çalýþýyorum.
    her açýdan zor bir süreç olsa da çok rahat atlatýp birkaç ay sonra unutmuþ olacaðýmýzý düþünüyorum.
    dua temenni ve iyi dileklerinize katýlýyorum.Rabbim hepimize bela ve musibetler den korusun.tüm forumdaþlara ihlaszedelere selamlar saygýlar.

5.  Alýntý Originally Posted by demokrat76 Yazýyý Oku
    biraz moral bozukluðu can sýkýntýsý var elbette lakin umut ile beklemeye devam.dýþarý çýkma konusu ise tüm gayret çabalar uygulanýyor fakat özellikle bankalarýn muco gibi doymak bilmeyen iþtahlarýna yetiþmeye çalýþýyorum.kredi kartý bireysel ve ticari krediler de kamu bankalarý dahil hepsi çok vicdansýzca ve fýrsatçýlýk ile erteleme seçenekleri sunduðu için ödemeye çalýþýyorum.
    her açýdan zor bir süreç olsa da çok rahat atlatýp birkaç ay sonra unutmuþ olacaðýmýzý düþünüyorum.
    dua temenni ve iyi dileklerinize katýlýyorum.Rabbim hepimize bela ve musibetler den korusun.tüm forumdaþlara ihlaszedelere selamlar saygýlar.
    Üstadým,Allah iþlerinde kolaylýklar versin.. Serzeniþlerinizi çok iyi anlýyorum,haklýsýnýz ,hakikaten çok zor bir süreçten geçiyoruz her anlamda..Rabbim Allah öncelikle cümlemizin saðlýðýný koruyup muhafaza eylesin iþin parasal yönü daha sonra gelir elbette ..Temenni,dilek ve dualarýnýza amin,ecmain diyorum...Aleyküm selam..Saygý,sevgi benden..Saðlýklý akþamlarýnýz olsun..

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    SÝVAS
    Gönderi
    4,327
     Alýntý Originally Posted by demokrat76 Yazýyý Oku
    Sevgili Ortaðým, canýný sýkma Rabbim saðlýk sýhhat versin... Herþey yolunu bulur Ýnþallah.

RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alýntý Originally Posted by nugurlu Yazýyý Oku
    Sevgili Ortaðým, canýný sýkma Rabbim saðlýk sýhhat versin... Herþey yolunu bulur Ýnþallah.

RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    evet en büyük servet saðlýk.eyvallah nugurlu ortak elbet yolunu bulacaktýr 7 yýlýmýzý yiyen ihlas varsýn 1 yýlý daha yesin.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •