Sayfa 39/1002 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Pgsus flat

Endeks 109.050 short

Sasa 8,92 short

Tuprs 85.70 ek short.
    Nerdeyse her seferinde benimle aynı oyun tarzindasiniz.ben sizinkilerden ekstra toaso ve froto da shortum.

Alıntı Originally Posted by Semabora Yazıyı Oku
    Nerdeyse her seferinde benimle aynı oyun tarzindasiniz.ben sizinkilerden ekstra toaso ve froto da shortum.
    Toasa froto ilgi alaniniza serco yuzune girmis olmali. [emoji3]

Hic ilgilenmem. Onlar uv kagitlari.

Endeks benim gordugum yukarida patinaj atiyor. Gitmeye istekli degil. Zaten petrol cds ve dolar endeksi baskiliyor. Yurtdisi borsalarinda kar satislari gelirse burayi gomerler.

4. Maalt hissesine bakar mısınız? Her gün işlem yaptım neredeyse, 16 liradan 100 lirayı gördü otel...
    Halbuki turist yok bir şey yok bu sene kötü geçecek ama hisse tersini yapıyor... bu da dolandırıcılık tabiiki.

Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Önceden eczacılar 1'e aldığını 10'a sattığı için o 1-2 Tl lik katkı payları önemli değildi..Eczacı ve doktorlar yazdıkları ilaçların karşılığı araba,ev yurt dışı tatilller alıyordu ilaç şirketlerinden...şimdi hepsi kesildi,doğal muhalifler oldular.
    Eczacılar yazdıkları ilaç için ev mi alıyordu !

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Tuprasi basiyorum asagiya. Canina okuyacam o kagidin insallah

7. Hergun aynı hikaye yukarı aç yavaş yavaş credıt ve merılle mal itele
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

8. ben cıft vade poız tasıyorum.....nısan vadeyı 500p kaldırıyor.....hazıran vade 300p .......yazdıgım 109600ler sabahtan berı gıtmedı....spotu yanastırdı sımdı vadelıye.....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 39/1002 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •