bbdk bir kuruluş var
bankalara sakın demiş krediyle hisse almayın kredi verin vatandaşa
bbdk bir kuruluş var
bankalara sakın demiş krediyle hisse almayın kredi verin vatandaşa
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Bugün telegram/Hulkbank grubunda bir saygısızlık ve art niyetle karşılaştım, sürekli pollyannacilik yapan bir yorumcu arkadaşa, ki bu arkadaş dün halkbanka bedelsiz verdirip, bugün ABD ye tr'nin ventilator yardimi yapacagini ve halkbank davasından azad edeceği gibi uçuk yorumlar yapan bir arkadaş, her şeyi biliyor kendisi, halk sigorta çalışanı imiş,,( prof yani)… "ya hee hee, bırakın gercekten uzaktan pollyanna yorumları" dedim diye grup sahibi saygısız arkadas beni gruptan atmış. Grubun amaçlı olduğunu düşünüyorum, kullanıcılarınin halkbank maliyetlerini ogrenmek için anket yapılan bir grup, tavsiyem itibar etmeyiniz. Bu forumda hesabıma gelen reklam mesajı ile girdim gruba.
bide serlok homes olacaksın.
nikinin gereğini yapsaydın iyi olur.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Bosver Sherlock. Isteyen istedigini yapsin, yazsin. Banka cok biktirdi yatirimcisini.
Sorun yok 666 herkes yazsın, biz de yazalım lakin misafiri çağırıp kovmayi ben art niyet algılarım, demek ki çomak soktum islerine derim. Sence sen burada kimlerin maliyeti nedir diye bir anket yapsan doğru olur mu?
Onda art niyet oldugunu sanmiyorum dogruyu soylemek gerekirse. Arada anketler iyi oluyor. KIZILDAG mesela bir sefer koymustu en fazla yatirimci Petkim ve Soda'da vardi hatirladigim kadariyla. En hantallari onlar oluyor.
Dert etme bence. Polyannacilik yapmayin dedin diye de cikariliyorsan bir sorun vardir orda zaten, vakit harcamana gerek yok.
Hep bizi tokatlayacaklar degil. Ellerine verdim bu sefer de.
http://share.matriksdata.com/Images/...1715101387.png
Yer İmleri