Sayfa 684/1013 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 5,465 - 5,472 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Pardon dün ne oldu?

Taşlar nerede yerine oturdu?

Amatörce gene neyi tarihsel bir olay olarak algılamamızı istiyorsunuz?

Ne değişti dün?
    ne değişti biliyomusunuz ?

gezi parkı -

17 aralık ve

15 temmuz

yani 3 kalkışma hareketinden dimdik ayakta çıkan 15 yılda milletin teveccühüyle hiç kaybetmeyen adam ben buradayım dedi

o nedenle hiç öyle dolara euroya filan tevessül etmeyin güçlü türkiyenin güçlü türk lirasından şaşmayın

bu devlete bu millete güvenin pusulayı şaşırmayın

özellikle siz bora bey , gençlere örnek olun bu yaşta hırsı bırakın dolar peşinde koşmayın siyasi görüşlerinizin bir yansıması bir tepkisi olarak döviz kurlarından medet ummayın

şunu unutmayın ! TL karşısında pariteyi kendi lehine açan doların her kuruş yükselişi bu memlekette üniversite mezunu bir gencin işsizliği, bir işçi kardeşimizin kaybettiği ekmeği demek

yerli olun milli olun duyarlı olun, aylardır rica ediyoruz, başlığın şu itici ismini değiştirin

saygıyla
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

2. Rüşveti ve HIRSIZLIĞI dolar ya da Avro ile almasalar, ülkenin cari açığı düşerdi!

Aslında HIRSIZLARA da her vatandaşın bir kaç kelam etmesi gerekir ki, bunu ancak g.t kılı olmayanlar yapabilir! Hülllooooooğğğğğğ
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku

gezi parkı -

17 aralık ve

15 temmuz

yani 3 kalkışma hareketinden dimdik ayakta çıkan 15 yılda milletin teveccühüyle hiç kaybetmeyen adam ben buradayım dedi

o nedenle hiç öyle dolara euroya filan tevessül etmeyin güçlü türkiyenin güçlü türk lirasından şaşmayın

özellikle siz bora bey , gençlere örnek olun bu yaşta hırsı bırakın dolar peşinde koşmayın

şunu unutmayın ! TL karşısında pariteyi kendi lehine açan doların her kuruş yükselişi bu memlekette üniversite mezunu bir gencin işsizliği, bir işçi kardeşimizin işsizliği demek

yerli olun milli olun duyarlı olun, aylardır rica ediyoruz, başlığın şu itici ismini değiştirin

saygıyla
    İnsanları ülkeleri suçlaya suçlaya artık etrafta suçlayacak düşman kalmadı. Satacak bir şeyde kalmadı. Yalandan milliyetçilik siyasetinden başka bir şey göremedim. Türk kelimesini kullanmamakta ozen gösteren ve kendısının Türk olmadığını her fırsatta dile getiren. memleketlisi stalin gibi pek farklı siyasette gütmüyor açıkçası. Stalin lafı iktidar için her yol meşrudur demiştir.

DFolmaz Guest
     Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku

gezi parkı -

17 aralık ve

15 temmuz

özellikle siz bora bey , gençlere örnek olun bu yaşta hırsı bırakın dolar peşinde koşmayın siyasi görüşlerinizin bir yansıması bir tepkisi olarak döviz kurlarından medet ummayın

şunu unutmayın ! TL karşısında pariteyi kendi lehine açan doların her kuruş yükselişi bu memlekette üniversite mezunu bir gencin işsizliği, bir işçi kardeşimizin kaybettiği ekmeği demek

saygıyla
    Gúzel hikaye kardeş (Csb deyiler gençler)

Eğer beton lobisinden veya nemalanan ve korunan kesimden isen yazı tutarlı yok değilsen geçmiş olsun.

dual

5.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku

gezi parkı -

17 aralık ve

15 temmuz

saygıyla

Gezi parkı olayları 1.83 dolar kuru
    17 aralık 2.10 dolar kuru
    15 temmuz 2.90 dolar kuru
    Bugün 3.60..O da bugün 3 ay evvel 3.90 idi..
    Keşke tevessül etse imişiz o zamanlarda.

6.  Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    Teknik meknik kasa boş, borçta çok...

Dünya da risk algısı bozulduğunda herkes dolar almak için bir birini ezecek....

Şimdilik Ağustos böceği hesabı herkes tadını çıkarıyor...

Not: yatırım batırım tavsiyesi değildir...
    YABANCI YATIRIMCILAR KAÇARKEN KAPIKULENİN HALİ:

DFolmaz Guest
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    ECB nin geri alımlarını sonlandırmasını fiyatlamasından sonra bu sefer de
    FED in geri satım larını fiyatlamaya girişebilir eur/usd paritesi.

eur/usd nin kaça kadar gideceğini merak ediyorum..

Aylık geri satımlarda komedi bir rakamın sözü ediliyor..Çok ağır hareket ediyorlar.Bu nedenle bu söylemlerin artması akabinde icraata geçmeleri
    2018 , işi hızlandırmaları 2019 un ortalarını bulabilir.
    Bu arada 2 max 3 faiz artışı daha olabilir.
    Ben geri alıma başlasam şöyle yapardım,
    100 bin dolar ile birinci ay başlardım.
    Her ay bir önceki ayın iki katı kadar geri alım satım yapardım satranç tahtası ve pirinç meselindeki gibi.

Kaçıncı ay duracagimi ra asla aciklamazdim.

dual

8.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku

gezi parkı -

17 aralık ve

15 temmuz

saygıyla
    BENİM GARİBAN ASGARİ ÜCRETLİMDEN DAHA MAAŞINI ALMADAN ŞAK DİYE KESERSİN VERGİYİ.

KİMİLERİ İSE VERGİ KAÇIRMAK İÇİN OFFSHORE AGLARI KURAR DÜNYADA.

KİMİNE KAVUN, KAPRUZ; KİMİNE KELEK.

http://www.theblacksea.eu/malta-file...plani-albayrak

Sayfa 684/1013 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •