Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8723 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

1. Altında testere dişi var faizde yok..
    Altından para kazanacaksan testere dişine aldırmayacaksın OturanBoğa olacaksın..
    Testere İnişÇıkışlarından da yararlanayım daha çok kazanayım diyenler oturanlardan daha az kazandıklarını görebilirler..
    Son düzenleme : METEPOSTA; 08-04-2020 saat: 13:09.

2. Ben bunu 10 senedir Gayrımenkul topiğindeki sivri zekalara anlatamadım bir türlü.

Bizim memleket herbokolog dolu, bilimden anlamayan, ilimden anlamayan ama her konuda fikri olan çok var. Birası forum olduğu için bilgimizi halk dili ile en basite indirgeyerek yıllardır anlattık.

Gayrımenkul forumunda 7 sene önce yazdıklarıma bakıyorum, insan üzülüyor. Ha belki 3-5 kişiye faydam olmuştur. Belki de olmamıştır.

Ben elimdeki tüm emlakları satıp komple altına geçip aldığımda gram ALTIN 95 TL imiş.

Hey gidi günler hey. Ben şimdi parayı koyacak yer bulamazken etrafımdaki Sözümü dinleyen birkaç kişi hariç herkes gayrımenkule borsaya daldı tarrağı tuttu fakirleşti.

2021 yılı sonunda elimi arkama bağlayıp ağa modunda kelepir fiyata istediğim arsalardan topluca almaya başlayacağım.

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku

Altında testere dişi var faizde yok..
    Altından para kazanacaksan testere dişine aldırmayacaksın OturanBoğa olacaksın..
    Testere İnişÇıkışlarından da yararlanayım daha çok kazanayım diyenler oturanlardan daha az kazandıklarını görebilirler..

3.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Ben bunu 10 senedir Gayrımenkul topiğindeki sivri zekalara anlatamadım bir türlü.

Bizim memleket herbokolog dolu, bilimden anlamayan, ilimden anlamayan ama her konuda fikri olan çok var. Birası forum olduğu için bilgimizi halk dili ile en basite indirgeyerek yıllardır anlattık.

Gayrımenkul forumunda 7 sene önce yazdıklarıma bakıyorum, insan üzülüyor. Ha belki 3-5 kişiye faydam olmuştur. Belki de olmamıştır.

Ben elimdeki tüm emlakları satıp komple altına geçip aldığımda gram ALTIN 95 TL imiş.

Hey gidi günler hey. Ben şimdi parayı koyacak yer bulamazken etrafımdaki Sözümü dinleyen birkaç kişi hariç herkes gayrımenkule borsaya daldı tarrağı tuttu fakirleşti.

2021 yılı sonunda elimi arkama bağlayıp ağa modunda kelepir fiyata istediğim arsalardan topluca almaya başlayacağım.
    Allah izin verirse tabi. Bir de sağlıkla yiyebilmek önemli. Yaptığınız tercih tuttu diye diğerlerine bu denli üstünlük taslamanızı başka risk alamadığınız için sadece bir metale borçlusunuz. Herkes bir demir parçası alıp oturmak zorunda değil. Kendinizi büyütmeyin Ayrıca emlak alıp parasını değerlendirmek isteyenlerin arasına dediğinize göre nihayet 2021 de katılacaksınız

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,711
     Alıntı Originally Posted by akresta Yazıyı Oku
    Allah izin verirse tabi. Bir de sağlıkla yiyebilmek önemli. Yaptığınız tercih tuttu diye diğerlerine bu denli üstünlük taslamanızı başka risk alamadığınız için sadece bir metale borçlusunuz. Herkes bir demir parçası alıp oturmak zorunda değil. Kendinizi büyütmeyin Ayrıca emlak alıp parasını değerlendirmek isteyenlerin arasına dediğinize göre nihayet 2021 de katılacaksınız
    32 yildir piyasalardayim.
    Ne zaman egom sisse piyasalar imdadima gelmistir.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Ben şimdi parayı koyacak yer bulamazken etrafımdaki Sözümü dinleyen birkaç kişi hariç herkes gayrımenkule borsaya daldı tarrağı tuttu fakirleşti.
    Bir gün herkes tutacak...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Ben bunu 10 senedir Gayrımenkul topiğindeki sivri zekalara anlatamadım bir türlü.

Fakat 10 sene once alacaginiz soz konusu arsa 100 bin tl iken su anda alacaginiz ayni arsa 350-400 bin tl degil mi ? 10 sene once 100 bin tlye alsaydiniz arsayi yine de altina yatirim yapmis gibi olmayacak miydiniz ?

7.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku

Altında testere dişi var faizde yok..
    Öne alalım ... bizim millet tembel geriye dönüp okumaz ... ileti sayısı artmış bulmakta zorlandım ..son yılda 5-6 kişi takılıyorduk

8.  Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    Öne alalım ... bizim millet tembel geriye dönüp okumaz ... ileti sayısı artmış bulmakta zorlandım ..son yılda 5-6 kişi takılıyorduk
    Testere falan ama doğrudur yön hep yukarı oldu son zamanlarda.
    Daha gidecek yolu varmı acaba?Yoksa dönüş olurmu?

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •