Sayfa 330/1002 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Ayasofya abi şoför atlamadan vites kolunu verelim mi eline, Belkim o zaman atlayamaz
    Hamdım Piştim Yandım

2. Koronavirüs ile mücadeke eden Amerika Birleşik devletlerinden Türkiye'ye takas önerisi geldi.

Türkiye İhracatcılar Meclisi,Amerika'nın önerisi nedeniyle ihracatcı birliklere yazı göndererek Türkiye'de fazla bulunan sağlık malzemelerinin dayanışma adına gerek görülürse takas yöntemiyle ihracat'a konu edilmesini istedi.

Yazıda şu görüşlere yer verildi: "Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü'nden alınan bir yazıya atıfla, TİM'den alınan bir yazıda, ABD Ankara Büyükelçiliği'nin yeni tip koronavirüs salgınına ilişkin 25 Mart 2020 tarihli ve 2000392 sayılı Diplomatik Nota gönderildi. Notada Kovid-19 salgınına karşı mücadelede küresel çapta seferberliğin sağlanmasını teminen bütün ülkelerin dayanışma ve işbirliğini güçlendirmesinin ve nota eki listedeki sağlık malzemelerinin üretiminde artış kaydedilmesinin teşvik edilmesi gerektiğinin ifade edildiği bildirilmektedir. Salgınla mücadele kapsamında, mümkün olduğu takdirde, ülkemizde kapasite fazlası bulunabilecek söz konusu malzemelerin ABD tarafından satın alınabileceği, buna mukabil, ABD'de halihazırda fazla miktarda bulunan diğer sağlık malzemelerinin de takas yöntemiyle ülkemize tedarik edilebileceği ifade edilmektedir."

TİM, Ticaret Bakanlığı'na iletilmek üzere bölgelerde sağlık malzemesi üreten tedarikçi firmaların iletişim bilgilerini ivedilikle gönderilmesini istedi.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya abi şoför atlamadan vites kolunu verelim mi eline, Belkim o zaman atlayamaz
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Bnm anladığım yanıltıcı olmasın genede yarın ve ptesi
    Avropa gavuristanı içün borsalar açısından tatil neyim der üsek
    Desene 2 gün sistemin makainalarına kaldı PİST

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Desene 2 gün sistemin makainalarına kaldı PİST
    Dediğim gibi verdiğim bilgiye kimse güvenmesin ben fikir yürüttüm
    Paskalya 10 dan 13 nisana dek
    Borsadaki karşılığı ise gerçek manada bilmiyom

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Bugün ilk 5'de yok. Ama Nuri Sevgen 2580 lot long eklemiş. Credit de kamikaze yapmış 34955 lot kısa ve maliyet 212,800 !!
    Ben de 2000 puan terste kaldım diye üzüldüydüm
    Credit kısa değil uzun poz'da yanlış yazmışım. kusura bakmayın.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

7. Bu Cavid-19 virusu kisa ve orta vadede en cok ABD, Avrupa ve bizim gibi ulkeleri vuracak.
    ama uzun vadede ise en cok Cini vuracak.

Virus salginindan sonra dunyada yerli uretim fikri hizla yayilacak. Bir cok ulke yerli uretim icin milli sirketlerine buyuk maddi destekler sagliyacak.

Japonya simdiden Cinden Japonyaya tasinacak sirketlerine 2 milyarlik bir destek acikladi.

Tabi bizde bu trende girecegiz. Gunumuzun populer trendi Yerli ve Milli...

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya abi şoför atlamadan vites kolunu verelim mi eline, Belkim o zaman atlayamaz
    Yok abi elinden düşer müser. Onu düşmeyecek bir yere sabitlemek lazım. Şimdi ağzına soksan topuz boğaz da kalır nefes alamaz. En iyisi dübürüne sokmak. Nefes de alır düşmez de.

Sayfa 330/1002 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •