Originally Posted by Webster Yok onurum Hic birsey alamadim bugun Piyasa ne aldirdi ne sattirdi Hastalik olmus trade etmek Bende almis olmaj icin thy aldim Ulan yemin ederim fonet yazdim Sonra silip thy yazdim Fonet kalaymis yuzde 10 u tokatlayacakmksim Pztsi bismillah deriz
Originally Posted by gsk1905 Sn.webester aksam neden eski seviyelere gelir benjo ? Hocam opec etkisinden oldugunu dusunuyorum Oradan etkileyici bir sonuc cikacak olsa suan 6.40 lari gormeliydi sanki...benimki tahmin...izleyelim bakalim
Originally Posted by Webster Hocam opec etkisinden oldugunu dusunuyorum Oradan etkileyici bir sonuc cikacak olsa suan 6.40 lari gormeliydi sanki...benimki tahmin...izleyelim bakalim Kıbleyi tercih etti..üzerini örtebiliriz
Originally Posted by onur1064 Kıbleyi tercih etti..üzerini örtebiliriz Ortme onurum Nabiz var Donebilir Ex degil henuz
Originally Posted by Black Mirror Hayirlisi insallah olur. Cok acilar cektik petrolculer olarak bir ara %35-40 zarardaydim , hala % 9-10 zarardayim iyi de bu brent ne demeye geri indi ya hayret bişey hisse olsa satar geçerdik
Originally Posted by Webster Reis inkar edecektir Boyle bir seyi yapamayiz Yapmanın sakıncası yok. Çünkü, Bu klasik stand by anlaşması olmayacak Corona destek paketi olacağı için normal IMF sıkıntıları yaşanmayacak.
Originally Posted by jmk99 Norveç kronu petrolle hareket eder mi acaba? Ustad norvec kronu aldiniz mi ? Petrol fonuna mi giris yaptiniz ? Bu sabah okudum haberi ongorunuz gerceklesiyor. https://www.bloomberght.com/dolar-op...riledi-2252536
Originally Posted by Webster Ortme onurum Nabiz var Donebilir Ex degil henuz Üstat Dow ve sp artı nasdaq eksi anlamadım gitti
Forum Rules
Yer İmleri