Artan

440,00 10 18:10
15,51 10 18:10
11,13 9.98 18:10
44,08 9.98 18:10
73,85 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

119,80 -9.99 18:10
16,16 -9.97 18:10
260,25 -9.95 18:10
16,60 -7.52 18:10
23,50 -6.82 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.479.451.159,50 18:10
9.018.106.905,20 18:10
7.681.754.458,40 18:10
6.820.525.759,68 18:10
6.778.770.036,81 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8010 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    iftira atma.. işine bak.. senin ait olduğu yer oyun parkı.. anlamadığın işler hakkında konuşuyorsun komik oluyorsun.. iftiralarını iade ediyorum..
    Sen git hükümeti, muhalefeti eleştir.. Bizim işimiz para kazanmak.. Ceza aldırma bana akşam akşam

Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Sen git hükümeti, muhalefeti eleştir.. Bizim işimiz para kazanmak.. Ceza aldırma bana akşam akşam
    forum kuralları dahilinde yazımı yazarım.. seni enterese etmez.. anlaşılan insanların temkinli olması yönündeki yazılar hoşuna gitmiyor..

ben kimseye long ol veya short ol demiyorum.. ama sen sadece long yönü işaret ediyorsun..bir kaç ay onceki fiyaskon bu sayfalarda kayıtlı.. herhalde buradan da çok açık ortaya çıkıyor bazı şeyler..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    forum kuralları dahilinde yazımı yazarım.. seni enterese etmez.. anlaşılan insanların temkinli olması yönündeki yazılar hoşuna gitmiyor..

ben kimseye long ol veya short ol demiyorum.. ama sen sadece long yönü işaret ediyorsun..bir kaç ay onceki fiyaskon bu sayfalarda kayıtlı.. herhalde buradan da çok açık ortaya çıkıyor bazı şeyler..
    1/3düşüş beni hedefimden alıkoyamaz.. Ben para kaybederkende yazdım.. Siz ezelden beri piyasaya korku pompalıyosunuz.. 93 bini gördü ekimde endeks gene karamsardınız.. Bense en kötü günde iyimserdim..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    1/3düşüş beni hedefimden alıkoyamaz.. Ben para kaybederkende yazdım.. Siz ezelden beri piyasaya korku pompalıyosunuz.. 93 bini gördü ekimde endeks gene karamsardınız.. Bense en kötü günde iyimserdim..
    Korona paniği olmasaydı bist 100 imkansiz 100. Bin altina inmezdi o da ayri konu
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İleride F/K oranlarının çok artacağını ben de düşünüyorum ama imtiyazı olan veya girmesi çok zor olan sektörlerde. Bir ara çimentoculara rekabet kurumu karışınca her girişimci kendi çimento fabrikasını kurdu, kapasite açısından çok ön sıralara çıkmışız. Dış satımı zor bir ürün, keza seramik fabrikaları ve doğal gaz santralleri de çok fazla.

BIMAS F/K 25, kendi bir formül geliştirmiş taklit eden zarar ediyor o tip şirketler de olabilir. Gerçek bir marka yaratan firmalar da şanslı olabilir ama aklıma Türkiye'den örnek pek gelmiyor. Mesela Arzum blender aldım bir de yedek aldım ikisi de bozuldu, yani bir Bosch veya Brown gibi değil. Apranax üzerinde Abdi İbrahim yazıyor ama halka açık değil, o güzel bir firma gibi.
    iyimser olmanız haklı olduğunuzu göstermez, herkes iyimser olsaydı spek tersini yapar 65bine kadar verirdi. iyimserler de olacak kötümserler de. Akıllıyım kazandım sen aptalsın diyorsun ama insanın içinde iyi kötü dengesini kuracak akıl olmadığında o iyimserler tamamen parayı batırabilir ama kötümser asla parasını sıfırlamaz fakat az kazanabilir.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •