Sayfa 554/1002 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,425 - 4,432 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Marketler kapalı, 155'i arasan nerden bulacak bebek bezini; adam kendi evinden mi getirecek... merak ettim bak, ara bence volna...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku
    72 milletten adam var bizim ulkede. farkli tavir ve dusuncedeki, boyle birseyin olacagini cocuk bile dusunur, kaldi ki belediye baskani imamoglu diyor , onceden haber verilip simulasyonu yapilmasi lazimdi diye.

bu sacmaligin olusmamasi icin sunlar yapilabilirdi.

1- sokaga cikma yasagi bugunun ivedi karari ise, bunu gece 24 den sonra duyurursun.

2-yok bugunun karari degil onceki gunlerin karari ise , halk a temel ihtiyac neyse (luppo mu cola mi cocuk bezi mi ekmek mi), onu temin edecek belirli bir sure birakarak ve sosyal mesafa sarti getirerek duyurursun.

yani bizim millet egitilmemis cahil ya da reva bunlara demek yerine, kontrol edemedigin sey uzerinden degil kontrol edebilecegin sey uzerinden soruna yaklasirsin. dolayisiyla sokaga cikan halkta suc varsa bunun birkac mislu suclusu bana kalirsa yoneticilerdedir .
    Zaten bir amaçta imanoğlunu zor duruma düşürmek bal gibide açık yapılmış ben onun yerinde olsam şikayette bulunurum bugünkü izdihamın sebebi çeksin cezasını savcılığa gitsin iletişim kurabilen var ise yapsın avukatına danışın adam en büyük şehrin Başkanı en ufak bir şey oldum yok sel götürdü yangın çıktı itfaiye gelmedi yok kaymaya gitti desin şimdi bütün idare bende nasıl benim haberim olmaz desin şikayetçi olsun

Şöyle düşünün vali emniyet müdürüne söylemeden operasyon yaptıracak özel harekatla polis arkadaşı sivil adamı silahla görse çeker vurur sen kimsin diye çünkü arkadaşının operasyon dan haberi yok bu kadar benzer bir durum bence şikayet etmeli

3. sıkmayın canınızı pazartesi ralli var gap var gap...

4. Maske, kolanya ile birlikte anti deprasan da göndermek lazım.
    Sanırım bayağı kavga olmuş, arbede yaşanmış.
    Veya saygıyı öğretmek lazım tekrardan.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Yarın fırınlar açık olacağına göre fırınlara gidip ekmek almak serbest olacaktır.Bir izdiham daha orada yaşanacak.Yarın fırınlara dikkat.

Ha fırıncılar evlere servis yapacak ise o başka.
    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/h...c-gun-41491930

Evde bebeği olupta süt almak zorunda olanlar ne yapacak.Parası olan stok yapmıştırda olmayan ne yapsın.

İnsanlara acil ihtiyaçlarını karşılamamaları için süre vermemek de en büyük hata herkesin dediği gibi.
    Yazılacak çok şey varda..
    Aynen .

1 yaşında bebeğim var

Taze günlük süt içer kahvaltıda

Yarın yok

Hep stoklu giderdik şansımıza bezi bitmiş kalmış 5 tane bez yetmez 2 güne

Yok bez yani

Süt içmesin

Bez yerine de çaput bez bağlarız kaynatıp
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

6.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    Geldiğimiz nokta 155 İ arayıp çocuk bezi istemek

Şimdi bir şey desem birini eleştirsem birine kızsam

Kime kızmam lazım

Uganda hükumetine sanırım
    hatta ata sozu bile var, hazirda.

".ıçtı cafer bez getir, ... tez getir"
    bang bang you shot me down..

7. O konuda sana katılmıyorum dostum. Vatandaş alışmıştı duruma. Eğer 2;3 gün önce haber çıksaydı vatandaş bu kadar panik olmazdı. Ben şuan işteyim mesela. Pazartesi sabaha kadar işyerinde kalacağım. Allahtan mutfakta yiyecek birşeyler var. Sadece marketlerdeki yığılmalar yada 2 gün sokağa çıkma olayı değil sorun. Benim gibi kaç bin kişi var...
    Yapılan aptallık değilde ne.
    Bizim vatandaşın karakteri belli, ya peki böyle bir karar kafaya göre, olur olmaz zamanda alınır mı.
     Alıntı Originally Posted by NONAME Yazıyı Oku
    Gerizekalılık almış başını gitmiş. Bence halkın yaptığı doğru değil. Dedeye evde otur dersin oturmaz. 20 yaş altına çıkma dersin. Adam halısahaya maça gider. Adama evde otur dersin mangala gider. Çıkmak yasak dersin millet dışarı çıkar.
    Allah akıl versin. Hala siyaset hala siyaset. Bırakın siyaseti. Gerçekten acınacak halimize gülüyoruz. Bence Aptallik. Evde kal cağrısı yapınca millet yağmalamadı mı marketleri?

Siz herşeye siyaseten bakıyorsunuz? Bu sağlıklı bir düsünce yapısı değil. Hayatımı asla siyasete göre yönlendirmem. Asla haber vs dinlemem.
    Bir çok haberi 1 2 saat takıldığım bu forumda öğreniyorum. Ama hala biri chp yi ötekileştirir biri akpyi. Yanlış. Yanlış.

8.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Marketler kapalı, 155'i arasan nerden bulacak bebek bezini; adam kendi evinden mi getirecek... merak ettim bak, ara bence volna...
    eczanede bebek bezi satılmıyor mu ben raflarda görüyordum diye hatırlıyorum ama emin değilim

Sayfa 554/1002 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •