Merhaba ortaklar:

Sanırım bu hissede bunca tavana rağmen ne olduğu tam olarak anlaşılamamış. Piyasa normalde bu habere hiç alım fırsatı vermeden soluksuz en az bir hafta götürmeliydi.

SERVE 2000 li yıllarda ADEL ile giriştiği rekabeti kaybettiği zamanlarda dikkatimi çekmişti. O zamanlar biraz incelemiş ve bırakmıştım. Daha sonra gözaltına alınıp bugünlere geldi. Ama bana hep uzak kaldı bu şirket.

Bugün durum çok farklı. Şirket zaten batık durumdaydı. Şimdi önünde kurtulması ve kabuk değiştirmesi için büyük bir fırsat var.

1. Sayın Veysi KAYNAK resmi olarak A grubu imtiyazlı payların % 70 sahibi oldu. Bu durum net, kesin, garanti...
2. Tahsislinin şirkete getireceği nakit katkıdan daha iyisi, hisseleri% 93 fiili dolaşımdan % 40 lara düşecek.
3. Kuvva Gıda'nın % 45'inin alımı şirkete yeni bir çalışma alanı daha kattı. Dün yapılan kap açıklamasıyla e-ticaret ile gıda satışı kararı almışlar. Sanırım daha çoook yeni haber alabiliriz buradan.
4. Bütün bu işlemlerin sonucunda şirketin gözaltı pazarından çıkış süreci başlayacak.

Aslında ileriye dönük söylenecek çok söz var ama şu an bu gerçekleşmeler ve beklentiler bile hisse değerlendirmesi üzerinde çok büyük potansiyel taşıyor.

Çok değil 3-4(net hatırlamıyorum) yıl kadar geriye gidip Acun ILICALI'nın Transtürk Holding'i almak için görüşmelere başladık açıklamasıyla 0,17 kr. olan hisse fiyatının 1,78'e kadar nasıl gittiğini düşünün. Sadece satın alma görüşmelerine başlanmıştır haberi ile olan bir hareketti bu.

Serve'de ise işlem yapıldı, hareket ortada.

Tahsisli başvurusu yapıldı, hareket ortada.

Şirketi satın alanın kim olduğu, hareket ortada.

Yeni bir şirket alınıyor, yeni bir alana giriliyor, hareket ortada.

Sizi bilmem ancak ben burada uzun soluklu bir şirket hikayesi görüyorum. Ve kendimce problem görmediğim sürece 1-5 yıllık beklenti ile şirketin küçük ortaklarından biriyim artık.

İlk defa bu kadar netim. Kap açıklamaları ve şirketin devredilmiş olması(A grubu payların çoğunluğu) buna sebeptir.

Umarım hep beraber kazanırız.

Selam ve saygılar...