Sayfa 619/1002 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,945 - 4,952 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku
    Hts üzerinden dışardaki kişi sayısını belirlemek çok zor. Evdeki kullanıcılar da aynı baz istasyonuna bağlı zira. Ancak çevrede yerleşim yeri olmayan bir alandaki kişi sayısı bulunabilir bunlar da mobil veri filan aciksa .
    Şunu da söyliyeyim de konu fazla uzamasın..,önceki gece kalabalık nerelerde oluştu mahalle aralarında..yani herkes en yakınındaki markete, büfeye, fırına, tekel bayisine gitti..bu insanların %90 ı evinde ve gittiği yerde aynı baz istasyonundan servis alıyordur...yani mobil sinyal olarak aynı yerde gözüküyordur,

İnsanlar navigasyon uygulaması ile baz cep telefonlarının servis aldığı baz istasyonları sinyal bilgisini karıştırıyor....navigasyon uygulama üzerinden GPS ile çalışıyor...metre düzeyinde hassasiyeti var...mobil baz istasyonu ise, servis aldığın hücre detayında bilgi verir..bu servis veren istasyonun parametrelerine göre 1 km de olur 5 km de 25 km de.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2. IOT kavramı geldi, lojistik şirketleri kullanıyor. Geçen Çin demiryollarını gösterdi, Avrupa'ya gönderdikleri her konteyner üzerinde bir kilit varmış, içinde muhtemelen GPS cihazı da var. Her kontainer nerede sürekli izliyoruz kilit açıldığı an bilgimiz oluyor dedi adam.

Muhtemelen trafik sigorta şirketleri her arabada bir cihaz olmasını zorunlu kılacaklar. GPS verileri daha güvenilir hale gelmiş.

Volvo'nun sürücü kabinsiz TIR çekicileri videoları var bir şekilde şoförlerin de işi tehlikede.

Bence insanlara çip kavramsal olarak takılmış durumda, pratik kısmı bekleniyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    android telefonda google hesabınız açık ve konum paylaşmayı da açık tuttuysanız. aşağıdaki websitesinden nerede ne zaman ne yaptığınızı ne kadar süre durduğunuzu girebilirsiniz. çoğu kişi biliyordur ama yine de bilmeyen çıkabilir diye paylaşayım.

https://www.google.com/maps/timeline
    Telefondaki konum bilgisini açık tutmanın ne gibi sakıncaları olabilir? Konu hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi? merak ettim.

4.  Alıntı Originally Posted by trade500 Yazıyı Oku
    Heyecan yapmayin sampiyonlar
    O arsi sira tek hattan giden isikli cisimler. teslanin spacex le attigi uydulari. Omrumuz yeterse daha cok goreceksiniz. Alisin
    https://www.youtube.com/watch?v=oxQNz9ss17I&t=7836s

Bunları da mı tesla atmış...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Telefondaki konum bilgisini açık tutmanın ne gibi sakıncaları olabilir? Konu hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi? merak ettim.
    federaller tarafından aranmıyorsan pek bi sakıncası yok :D

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    federaller tarafından aranmıyorsan pek bi sakıncası yok :D
    yok aranmıyorum da bir anlamı olması lazım bunun.. yoksa neden isteğe bağlı yapsınlar ki?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Malesef artık kusursuz cinayet pek mümkün değil, ona kafa çalışıyor ise cinayet vs değil para kazanma işine kafa yormak lazım.
    Neden malesef dedin pek anlayamadım abi cinayet işlemeyi düsünüyordun bu yüzden vazgeçtin gibi oldu
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Şunu da söyliyeyim de konu fazla uzamasın..,önceki gece kalabalık nerelerde oluştu mahalle aralarında..yani herkes en yakınındaki markete, büfeye, fırına, tekel bayisine gitti..bu insanların %90 ı evinde ve gittiği yerde aynı baz istasyonundan servis alıyordur...yani mobil sinyal olarak aynı yerde gözüküyordur,

İnsanlar navigasyon uygulaması ile baz cep telefonlarının servis aldığı baz istasyonları sinyal bilgisini karıştırıyor....navigasyon uygulama üzerinden GPS ile çalışıyor...metre düzeyinde hassasiyeti var...mobil baz istasyonu ise, servis aldığın hücre detayında bilgi verir..bu servis veren istasyonun parametrelerine göre 1 km de olur 5 km de 25 km de.
    Kesinlikle. Mobil verinin açık olmasini faturalandirilan bir hizmet olmasi açısından söyledim.
    bang bang you shot me down..

Sayfa 619/1002 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •