Sayfa 868/996 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878918968 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,937 - 6,944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

1. Sahibinden.com. da beğendiğim bir arsa için sahibini aradım. O bölgede metrekare 100 tl. sen neden 150 tl. istiyorsun. dediğimde '' Kardeşim, dolar 8 lira olacakmış, o zaman arsa kaç olur '' dedi. Yani doğmamış çocuğa bez biçilmiş. Adamlar her şeyi önceden fiyatlıyor. Vatandaş BIST olmuş.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    sahibinden.com. Da beğendiğim bir arsa için sahibini aradım. O bölgede metrekare 100 tl. Sen neden 150 tl. Istiyorsun. Dediğimde '' kardeşim, dolar 8 lira olacakmış, o zaman arsa kaç olur '' dedi. Yani doğmamış çocuğa bez biçilmiş. Adamlar her şeyi önceden fiyatlıyor. Vatandaş bıst olmuş.
    adamın kafa çalışmıyor, alacak kişinin alacağı varsada bunu duyduktan 100 tl'ye de almaz!!!

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sahibinden.com. da beğendiğim bir arsa için sahibini aradım. O bölgede metrekare 100 tl. sen neden 150 tl. istiyorsun. dediğimde '' Kardeşim, dolar 8 lira olacakmış, o zaman arsa kaç olur '' dedi. Yani doğmamış çocuğa bez biçilmiş. Adamlar her şeyi önceden fiyatlıyor. Vatandaş BIST olmuş.
    Sn ressam,

Hangi bölgedeki arsaların fiyatı usdtry için öncü gösterge olmuş?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Sn ressam,

Hangi bölgedeki arsaların fiyatı usdtry için öncü gösterge olmuş?
    KAHRAMANKAZAN diye bir ilçede. 2 kez gezmeye görmeye gittim. Aşırı bir sirkülasyon gördüm. ben bu tip hareketleri takip ederek alıp sattığımdan özel ilgilendim.

5. bu konuda detaylı konuşmaya gerek var mı bilmiyorum.

TR her sene 30 milyar dolar turizm geliri elde ederdi ve buna rağmen hayvani cari açık verirdi, bu sene bu gelir yok.
    bu açığı ne ile kapatacağız, swap,imf,cart, curt hepsi kredi ve sorunu ötelemekten başka bir işe yaramaz.

satılabilecek para eden kurum sınırlı

FED bilmem kaç trilyon dolar basacam dedi, kimse paranın bize geleceğine ihtimal vermiyor ki dolar/tl tınlamıyor.

bence yön orta vadede yukarı.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    bu konuda detaylı konuşmaya gerek var mı bilmiyorum.

TR her sene 30 milyar dolar turizm geliri elde ederdi ve buna rağmen hayvani cari açık verirdi, bu sene bu gelir yok.
    bu açığı ne ile kapatacağız, swap,imf,cart, curt hepsi kredi ve sorunu ötelemekten başka bir işe yaramaz.

satılabilecek para eden kurum sınırlı

FED bilmem kaç trilyon dolar basacam dedi, kimse paranın bize geleceğine ihtimal vermiyor ki dolar/tl tınlamıyor.

bence yön orta vadede yukarı.
    Zaten cari açık halihzırda artıyormuş:

https://www.borsagundem.com/haber/ca...-dolar/1484052
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Bir aydır market dışında ilk defa dışarı çıktım.Manzara inanılmaz.Normalde olan kalabalığın iki katı kalabalık vardı.Her banka ve marketin önünde sıra vardı.Markete girmekten vazgeçtim.Çalışan kesimde örneğin esnafta veya taksicilerde kesinlikle sosyal mesafe ve maske yok.Normal yaşam devam ediyor.Bu kafayla bu iş çözülmez.

8.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bugün Migrosa Önder marka 80 derece alkollü limon kolonyası gelmiş. 400 ml, 9,90TL. Başka yerde kolonya halen yok, en azından ben görmedim.

Gittiğim bütün marketler eskisinin en az 2 katı kalabalıktı bugün, millet yeniden stok alışverişine başlamış...
    Bizim bakkalda taris var 80 derece limon kolonyası ve bir marka daha var unsal mi neydi onun 1litre fiyati 27 liraydi.

Sayfa 868/996 İlkİlk ... 368768818858866867868869870878918968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •