Sayfa 801/1002 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,401 - 6,408 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bu böyle yapılır işte...aklın yolu bir kalkıp 2 saat evvelden sokağa çıkma yasağı mı ilan edilir? doğru olan bu şimdi insanlar hafta boyunca hazırlığını dışarıdaki işini v.s. ona göre ayarlar bitirir evine çekilir...

Erdoğan: "17 Nisan Cuma gecesi saat 24.00'ten 19 Nisan Pazar gecesi saat 24.00'e kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacağını şimdiden duyurmak istiyorum" -AA
    Yarın borsayı oldukça olumlu etkiler mi abi bu durum

2. kanun maddesini koyarak yatırım tavsiyesi değildir ....diye konuşanlar...sallar durur.... aracı kurumlar...tv kanallları ...ekonomistler.... salla babam salla... burası zaten yalama olmuş

eee ne oluyor...hiç bir şey....hiç olmadığı gibi... her zaman... hiç bir şey.....

bildiğinizi bilin yeter......

imzamdan belli ...ben dahil
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

3. Sallayın sallayın atış serbest he he he

4.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    metro holding otobüs filosunun dolar artışıyla değer kazanması sonucu günü tavan kapattı

ayrıca trabzonspor dolar artışının futbolcu değerlemelerini arttırması sonucu günü tavan kapattı
    Bizim kestane de dolardan etkileniyor. Yok mu değerleme artışı. Orijinal çıkma değil.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yarından itibaren ben sercangilleri tutucam
    Şerefsizler tekeri sökmüs vites kolu da yok şoför da yok nögürecik abi.

6. Bear Bill var burada, gedik yatırım da çalışıyor
     Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Her gün en az 500 lira aracı kuruma komisyon ödüyorum. Bugün hava güzel diye öğleden sonra hanımla bağa gittik. Bugün bile öğleden önce 1.6 milyonluk işlem hacmi yapmışım. Komisyonda bana yardımcı olabilecek yokmu? Garanti yatırım onbinde 3 veriyor . Arkadaş aracı kurumda 4 kişi var zaten bizim şubede herhalde 2 sinin maaşını ben ödüyorum.
    MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

İtalya'da Kovid-19'dan hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 566 artarak 20 bin 465'e yükseldi

Kaynak : Anadolu Ajansı

8. Hafta sonu millet şimdi 2 gün evde tobe tobe

Sayfa 801/1002 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •