Sayfa 845/1002 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,753 - 6,760 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Pegasus kaç artı eksi aktif de ? Yine mi tavan
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. Bugün ütmek için shorttayım

Ona göre oynayın

Bugün bir gurup boğayı üteceğim

Kısık ateşte yiyeceğim

Al tut sıkıştır tavsiyesi içermez

Ytd
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3. Bakalım NANE şarkısı ne zaman söylenmeye başlanacak
    Sonra mini mini bir KUŞ konmuştu pencere me diye devam eder .
    Sistem oyunu onlar üzerine kurdu.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Robotlar geceden programlanıyor olmalı, bugün şuraya kadar falan
    yarın sercangilleri tutma diyecekler muhtemelen, öbürsü günü ise bu aksam tahmin ederiz zannedersem
    Malesef borsada kendinin ne düşündüğü değil karşı tarafın ne düşündüğü önemli.

10 milyar doların da olsa bu iş o şekilde. Yoksa millet fabrika işletme kurmaz borsadan parasına para katar.

Ama havayolları batık diye çok kişi düşününce adam da salak değil kimler o şekilde düşünüyorsa gelsin para kazansın diye masa açıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Tav sadece 1 haftada 13 den 21 e gelmiş , korkunç oranlar bunlar ya , böyle bir borsamız olduğu için gercekten çok şanslıyız...

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ev aletlerinin çoğunda profesyonel kullanım için uygun değildir diyor.

Ev büyük olunca ben genelde arızalı aletleri atmayıp yedek parça yapıyorum. Ev narenciye sıkacağı, blender, traş makinası, süpürge, ütü, mini fırın, tost makinası, mısır patlatma cihazı, fritöz, uzaktan kumanda doldu. Bir seferinde bir kişinin tüm eşyalarını benden ikinci el olarak yenilemiştim hatta resim de çekmiştim.

Buzdolabı ve bulaşık makinası da değişti, sürekli kapak açıp kapamaktan.

Öte yandan LED TV ler genelde uzun süre dayanıyor haksızlık yapmayayım.

Ev aletleri yenileme pazarı kuvvetli bir pazar.
    Led barı patlıyor bir tanesi patlasa bile hiçbir şekilde görüntü gelmez

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

birisi çete var diyor.. yazamıyor.. diğeri bende aynı düşünüyorum.. bana söyle ben yazayım diyor..
    komedi gibiler.. çete ciddi bir suçlamadır TCK'da.. böyle bir çete varsa derhal spk ya başvurmanız gerekir..suç duyurusunda bulunmanız gerekir.. ya söylediklerinizin altını doldurun ya da bik bik konuşmayı bırakın..forumu zan altında bırakmayın..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Led barı patlıyor bir tanesi patlasa bile hiçbir şekilde görüntü gelmez

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Cahil gözükmemek için yazmadım ama bir tüplü bir de LCD TV devirdim kullanılmaz hale geldiler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 845/1002 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •