Originally Posted by
CahilCuhela
Lakabım Polyana dedi

Polyana lakabı nereden geliyor ?
Bloomda dün bi fon yöneticisi vardı Türk, biraz daha İngilizce kelime katsaydı konuşmasına
Tercüman ile çeviri gelecekti
Havalı oluyorlar sanırım
Mi A1 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu adam 2001 de krizin dibinde finansbank 200 milyon usd piyasa değerinde iken bas bas bağırıyordu derste..bedava, kaçmaz fırsat vsvs,,yani krizin dibinde hisse alabilen bir adamdı..ondan öyle diyorlardır.
Ben de onun izinden gitmeye çalışıyorum işte...endeks 85 binlere geldiğinde hiç satmak aklıma gelmedi...az az, ama her gün alım yapıyordum...hiç korkuda hissetmedim...ama 70 lere inseydik korkardım biraz.,.doğruya doğru.
2001, 2009, 2020...üç büyük kriz gördüm.,.bir de arada darbe girişimi, 2013 Mayıs gibi 3-4_büyük satış dalgası gördüm. İstisnasız hepsinde, felaket tellalları düşüş sonlanmak üzereyken çok gürültü yaptı...çok daha fazla düşecek dediler ve kendileri gibi çoğunluğun da hisse almasına engel oldular..bu durum hiç değişmedi.
Ben salgın Avrupa da yavaşlamaya başlıyor dediğinde bazıları, insanlığın sonunu getirmeye çalışıyordu...tamam, bşr gün kıyamet zaten koşacak...ve o gün felaket tellalları gerçekten bilmiş olacak...temelin mezar taşına yazdırdığı söz gibi...o kadar dedum size hastayim diye, bak ne oldi...kıyamet koparken dediğimiz çıktı diye sevinir bunlar.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri