Benim için beyan esastır...böyle bir niyetiniz yoksa benim için sorun da yoktur.

Originally Posted by
trendtakipcisi
Yazdığım cevapta, VIOP'ta GR/ALTIN vadeli kontratlarında uzun pozisyonda (yani al pozisyonunda) olduğumu ve grafiğe bakarsanız hangi noktadan pozisyon açtığımı belirttim. Pozisyonda olmadığım hiçbir enstrümanın grafiğini yayınlamam.
Forumda ciddi bilgi birikime sahip olduğunu söylediğiniz yatırımcılara destek vermek gibi en azından stratejinin detaylarını paylaşmak gibi bir düşüncem yok. Bu tecrübeye sahip insanlar mutlaka piyasanın gereklerini yapıyorlardır...
Daha öncede birkaç defa belirttiğim üzere; klasik al/tut veya tamamen temel analize dayanan stratejilere karşı, önceden belirlenmiş, her türlü testten geçmiş ve piyasada kullanılacak düzeye gelmiş (bu arada günlük trade işlemlerinden bahsetmiyorum) stratejilerin de artık gümüz dünyasında kullanıldığını ve iyi uygulanırsa çok daha başarılı olacağı fikrini savunuyorum.
Stratejinin (Bu belirli prensiplere göre tarafımdan oluşturulmuş ve yaklaşık 2 senedir aktif olarak kullanılmakta) detayları paylaşılmaz, nedeni iyi stratejiler sürekli para kazandırır, bu sebeple paylaşılırsa birçok insan tarafından kullanıldığında işe yaramaz hale gelir.
Bu sebeple paylaşılmaz dediğim şahsıma özel stratejinin detayları olup hiçbir şekllde, sistem pazarlama, ders verme vb. asla tasvip etmediğim bir amaç gütmemektedir.
Foru yönetcisi Sn. Cautionary'nin de bana göre farklı anladığı (kıymetli bilgi paylaşılmaz konusu), tamamen uyguladığım sistemin detaylarını paylaşmamam anlamındadır. Ben burada sistematik yaklaşımın önemi ve ister manuel ister mekanik uygulayın bir kurallar zincirinden bahsediyorum. Bunlarda son derece kıymetli bilgilerdir.
Forumda yükleyemediğim için @murat77632757 twitter adresimden paylaştığım grafikler, farklı bir bakış açısı getirmek ve bu işe ilgi duyan insanlara görsel olarak ta bazı şeyleri göstermek içindir.
Umarım anlaşılmıştır.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri