Buradan da şu sonuç çıkıyor.
10 çalışanı olan küçük bir işletme sahibi kendi adına 10 adet telefon çıkartıp iş telefonu olarak çalışanlarına dağıttıysa hat sahibinin şifresi bütün telefonlara gidecek.
Buradan da şu sonuç çıkıyor.
10 çalışanı olan küçük bir işletme sahibi kendi adına 10 adet telefon çıkartıp iş telefonu olarak çalışanlarına dağıttıysa hat sahibinin şifresi bütün telefonlara gidecek.
Dolar endeksi 99un altına inmişken bizde dolar 6,8157 TL.
https://www.bloomberght.com/borsa/endeks/dolar-endeksi
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
buyuksehirde yasiyorum.
bugün sogan aldim öğlen aksam kabuğunu soyarken tedirgin olduk.
yarin hersey bitti denilse bile bu psikolojinin tabi ki sonrasinda da bazi tuketim aliskanliklarimiza etkisi olacak.
misal disarida ilk yemegi ne zaman yeriz kestiremiyorum.
yani genel yorum degil tabi ki ama benim acimdan bu sekilde durum. belki insanlar bittikten 1 ay sonra ayni tas ayni hamam devam eder. bu da ihtimal...
Bakan Koca : Bir salgının aşamaları hakkında kesin ifadeler kullanılamaz. Salgını en az hasarla atlatacağımızı görüyoruz."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakan Koca : ABD’de 11, İspanya’da 9, Çin’de 7. haftada en çok görülen vaka sayısına ulaşıldı. Türkiye’de ise en çok vaka sayısına ulaşılması 4. haftada gerçekleşti. Türkiye’de vaka artışı düşüşe geçti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bakan koca : Turkiye ölüm artışındaki yavaşlamayı en erken yakalayan ülke
Yer İmleri