Sayfa 80/643 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 5137 madde; 633 - 640 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Avustralya'da şarap, bira, bizde un, makarna

Tıp dünyası, red ediyor ama ben alkolün virüslere karşı etkili olabileceğinden şüpheleniyorum.
    Tabi İranlılar'ın yada İstanbul'daki göçmenlerin yaptığı gibi değil.

Çevremde, söylediğim zaman kızıyorlar.
    Ben, kendimi bildim bileli hiç grip olmadım.
    Eşim yanımda yorgan döşek yatar, bana geçmez.
    Tabi koronadan korkuyorum, bu farklı.
    Bunu da, hep biraya bağladım.
    Diğer alkollü içecekleri de tüketirim ama en çok bira tüketirim.

Tabi bu yazdıklarım tamamen kendi vücudum üzerindeki gözlemlerim.
    Tamamen tesadüf de olabilir.
    Kimseye de bira kullan diye tavsiyede bulunmam.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    dolar topiğinde reha bey bu konuda efsanedir

ama onun içki konusundaki standartlari belli (bira bu standartlarin kesinlikle disindadir[emoji846])
     Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Avustralya'da şarap, bira, bizde un, makarna

Tıp dünyası, red ediyor ama ben alkolün virüslere karşı etkili olabileceğinden şüpheleniyorum.
    Tabi İranlılar'ın yada İstanbul'daki göçmenlerin yaptığı gibi değil.

Çevremde, söylediğim zaman kızıyorlar.
    Ben, kendimi bildim bileli hiç grip olmadım.
    Eşim yanımda yorgan döşek yatar, bana geçmez.
    Tabi koronadan korkuyorum, bu farklı.
    Bunu da, hep biraya bağladım.
    Diğer alkollü içecekleri de tüketirim ama en çok bira tüketirim.

Tabi bu yazdıklarım tamamen kendi vücudum üzerindeki gözlemlerim.
    Tamamen tesadüf de olabilir.
    Kimseye de bira kullan diye tavsiyede bulunmam.

3.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bu yıl çok iyi kar açıklayabilir diye düşünüyorum ! 2020 bu hissenin efsane yılı olabilir !

bu yil yillardir beklenen o yil olabilirmi? sabrimiz sonsuz

yatırım tavsiyesi degildir
    Dunyada alkol tüketimi %55 artmis. Korona virüs etkisiyle. Efesin değerini bilmiyorlar. Bizim Türk yatırımcısı nin tahtası eksik nerede çöp öz sermayesi eriyen sirket var onu tavalar. Kimse temel bilmiyor rapor okumuyor borsa cahili ülke

SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    yabanci satisi da hikaye ! daha once aghol'de oynadiklari oyunun aynisi

yabanci satisi var gibi yapip hisselerini derleyip toparladilar bedavadan

aefes ise altin yumurtlayan tavuktur ! nerdeyse %10 temettu verecek olan sirketin hisselerini niye satsin adamlar ! dolar alip sifir faizle tahvil mi alacak ? yoksa bu fed'in piyasayi dolara boğdugu bir yilda ne yapacak ?

islemler tamamen cep to cep !!!

yatırım tavsiyesi degildir

5. arkadaşlar uzun zamandır efesteydim.temel teknik ne düşünürseniz hepsini gerçekleştirdim.sabır sabır gelen geçti gelen geçti.endeks ralli yaptı herşey musaitken birden fren temettü dağıtacak diye 177 müthiş para biz bekledik.AGHOL tavan tavan 20 tl yaptı çünkü temettü onun kasaya girecek bundan para çıkacak.Neyse bu arada korona krizi çiktı.hepsi taban taban efes çok gelmedi sayılır.satan geçti diğer hisselere köşe oldu.biz yine temettü yolu gözledik.ne zaman temettü kısıtlaması geldi hisselerin yarısını 1 nisan gibi temeli sağlam endeks 30 kağıdı aldım çokta iyi yapmışım. bugün AGHOL ün SPK YA başvurusu onaylanınca uyuz oldum onu da anlatayım temettü kısıtlaması geldiği için ve de AGHOL ün paraya ihtiyacı olduğundan büyük ihtimal bedelli sermaye artışı yapacak ki EFES in kasadaki parasını alsın .tabi AGHOL pirimlendi biz yaya.bundan dolayı kalan portföyün 2/3 ni düşüşten faydalanıp yer değiştirdim.elimde sembolik miktar da hisse kaldı artık yapacak birşey yok giderse de sizlere bol kazançlar dilerim.arkadaşlar hedefim çok büyüktü .bu hesapları MAALT içinde yapmıştım senelerce bekledim olmadı belkide EFES te öyle olacak ama yapacak birşey yok.

6. karanlık odaya 18.13 girdi 17.90 çıktı..23 kademe düştü...işlem adedi yok denecek kadar azdı...

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
     Alıntı Originally Posted by EFE45 Yazıyı Oku
    arkadaşlar uzun zamandır efesteydim.temel teknik ne düşünürseniz hepsini gerçekleştirdim.sabır sabır gelen geçti gelen geçti.endeks ralli yaptı herşey musaitken birden fren temettü dağıtacak diye 177 müthiş para biz bekledik.AGHOL tavan tavan 20 tl yaptı çünkü temettü onun kasaya girecek bundan para çıkacak.Neyse bu arada korona krizi çiktı.hepsi taban taban efes çok gelmedi sayılır.satan geçti diğer hisselere köşe oldu.biz yine temettü yolu gözledik.ne zaman temettü kısıtlaması geldi hisselerin yarısını 1 nisan gibi temeli sağlam endeks 30 kağıdı aldım çokta iyi yapmışım. bugün AGHOL ün SPK YA başvurusu onaylanınca uyuz oldum onu da anlatayım temettü kısıtlaması geldiği için ve de AGHOL ün paraya ihtiyacı olduğundan büyük ihtimal bedelli sermaye artışı yapacak ki EFES in kasadaki parasını alsın .tabi AGHOL pirimlendi biz yaya.bundan dolayı kalan portföyün 2/3 ni düşüşten faydalanıp yer değiştirdim.elimde sembolik miktar da hisse kaldı artık yapacak birşey yok giderse de sizlere bol kazançlar dilerim.arkadaşlar hedefim çok büyüktü .bu hesapları MAALT içinde yapmıştım senelerce bekledim olmadı belkide EFES te öyle olacak ama yapacak birşey yok.
    İşte bu ya.
    Ne kadar güzel bilgiler, ne kadar faydalı bilgiler.
    Boşuna dememişler, hekimden sorma, çekenden sor.

Forumdaki çoğu başlıklar, o kadar çok boş bilgiyle, o kadar çok hisse pazarlamakla dolu ki, arada bir böyle dört dörtlük bilgiler, yüzlerce sayfa arasında, kaybolup gidiyor.

Zaten, bütün başlıklarda, olumsuz yazan bir kişiye hemen hücuma geçiliyor.
    Çok teşekkür ederim arkadaşım.
    Benim için çok faydalı oldu.
    Ama ben yine de bu hissede şansımı deneyeceğim.
    Belki kısmetim buradadır.

8. Bakanlığın temettü tavsiyesi artık kanunlaştı. 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu (TTK)’na geçici bir madde eklendi: "Sermaye şirketlerinde, 30.09.2020 tarihine kadar 2019 yılı net dönem kârının yalnızca % 25’inin dağıtımına karar verilmesi.." ..

Sayfa 80/643 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •