Sayfa 398/1001 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498898 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 3,177 - 3,184 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

1. Salda Gölü’nden alınan kumlar nereye gitti?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Salda Gölü’nden alınan kumlar nereye gitti?
    Türkiyenin gözü önünde, gözünün içine baka baka talan edildi, bazen kendimi Namibya da yaşıyormuş gibi hissediyorum, gelelim iddialara, kimisi akvaryum kumu, kimisi villalara değerli kum olarak satılacak, kimisi de kozmetik sektörünün ilgi alanı olduğu faydalı minaraller barındırdığını iddia ediyor, birileri bu iddiaları kurcalamazsa ortaya çıkmaz keza kamyonlarca kum kaybolacak değil ama merakla bekliyorum.
    men dakka dukka

3. '' İyi kum değerli bir şeydir. İtalya’nın Sardunya Adası kıyılarındaki kum, yasalarla korumaya alınmıştır örneğin.
    Bu kumu geçen yaz plastik şişelere doldurup kaçırmaya çalışan bir Fransız çift 6 yıl hapis istemiyle yargılandı. Bu kumun internet yoluyla satışa sunulduğunu
    yazdı gazeteler. Akvaryumlarda kullanılıyormuş genellikle. Salda’nın kumu daha da değerli olmalıdır. ''

https://www.milliyet.com.tr/yazarlar...umlari-6189855
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Honda Türkiye, Kovid-19 salgını nedeniyle ara verdiği Kocaeli Şekerpınar'daki üretim operasyonlarına 20 Nisan'da tekrar başlayacağını açıkladı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

ABD'de yeni tip Corona Virüsü (Kovid-19) salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 4 bin 931 artarak 30 bin 990'a çıktı. / Hürriyet

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    ABD'de yeni tip Corona Virüsü (Kovid-19) salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 4 bin 931 artarak 30 bin 990'a çıktı. / Hürriyet
    Vaka ve ölü sayısındaki bu ani artışın ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezinin (CDC) artık "muhtemel" koronavirüs vaka ve ölümlerini de rakamlara dahil etmeye başlamasından kaynaklandığı belirtiliyor.
    CDC daha önce sadece kendi laboratuvarlarında ve özel ya da eyalet laboratuvarlarında yapılan test sonucu "pozitif" çıkan kişileri sayıya dahil ederken, klinik bulguları koronavirüse işaret eden kişileri istatistiklerin dışında tutuyordu.

Yurt dışında Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Türk vatandaşlarının sayısı 320'ye yükseldi.

Sayfa 398/1001 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •