Sayfa 150/985 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Yalnız ziraatin sayfasında faiz oranı hiçde bedava gibi durmuyor

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/kam...destek-kredisi

Efektif Yıllık Faiz Oranı
    10.000 TL için 8,1326
    %5,8 yıllık maliyeti oradakini de gördüm. İsterseniz başvurun lakin çok vermiyor 10 bin gibi gördüm. Bu oranla milyon milyon alan varsa buradan alıp başka bankaya yatırıp yattığı yerden %3 kalır

2.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Ziraatin sayfasindan baktiginiz faiz oranindan vermiyor.
    Ben kullandim.

Faiz orani: %5,88
    Ne kadar verdi 10 bin üstümü

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    %5,8 yıllık maliyeti oradakini de gördüm. İsterseniz başvurun lakin çok vermiyor 10 bin gibi gördüm. Bu oranla milyon milyon alan varsa buradan alıp başka bankaya yatırıp yattığı yerden %3 kalır
    22 milyon hane var deniyor. Her haneden bir kişi dendi. Her aile alsa 220 milyar TL eder güncel kur ile 30-35 milyar dolar ediyor. Çok büyük para sayılmaz.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Sizce ne zaman ülkeler günlük rakam açıklamayı durdurur?

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    22 milyon hane var deniyor. Her haneden bir kişi dendi. Her aile alsa 220 milyar TL eder güncel kur ile 30-35 milyar dolar ediyor. Çok büyük para sayılmaz.
    ne kadar civarı para büyük sayılır Turkiye gibi bir ülke için..??

unutulmamalı ki tv de iban veriliyor vatandaştan para almak için..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6. Manyak bu dolar illa 96 yı görcem diyor.
    gör gör, tez zamanda ebeni de gör. asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. bir tane yazısında gerçek kanıt olsa keşke. en güzeli başkası baskiliyor o yüzden kanıtım yok demek. bu olayın dij güçler saçmalamasindan bir farkı yok. ve hatta bu yazının bu nedenle maalesef sıfır haber değeri var.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    18 yaş yeni giren oğlana da başvurdum onada çıktı bana da yeğen var oda bir gün dahi sigorta primi yok onada çıktı. Beş kişi başvuruda bulunsa beşine de çıkar miktar bilmiyorum 10 bin saniyorum

Sayfa 150/985 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •