Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Yalnız ziraatin sayfasında faiz oranı hiçde bedava gibi durmuyor

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/kam...destek-kredisi

Efektif Yıllık Faiz Oranı
    10.000 TL için 8,1326
    %5,8 yıllık maliyeti oradakini de gördüm. İsterseniz başvurun lakin çok vermiyor 10 bin gibi gördüm. Bu oranla milyon milyon alan varsa buradan alıp başka bankaya yatırıp yattığı yerden %3 kalır

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    %5,8 yıllık maliyeti oradakini de gördüm. İsterseniz başvurun lakin çok vermiyor 10 bin gibi gördüm. Bu oranla milyon milyon alan varsa buradan alıp başka bankaya yatırıp yattığı yerden %3 kalır
    22 milyon hane var deniyor. Her haneden bir kişi dendi. Her aile alsa 220 milyar TL eder güncel kur ile 30-35 milyar dolar ediyor. Çok büyük para sayılmaz.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    22 milyon hane var deniyor. Her haneden bir kişi dendi. Her aile alsa 220 milyar TL eder güncel kur ile 30-35 milyar dolar ediyor. Çok büyük para sayılmaz.
    ne kadar civarı para büyük sayılır Turkiye gibi bir ülke için..??

unutulmamalı ki tv de iban veriliyor vatandaştan para almak için..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    ne kadar civarı para büyük sayılır Turkiye gibi bir ülke için..??

unutulmamalı ki tv de iban veriliyor vatandaştan para almak için..
    Devlet bugünler için var, insanlar işsiz, ekonomi dönmüyor, berber kuaför vs bir sürü sektör durmuş.

Millet ithal cep telefonu vs değil de temel ihtiyaçlara harcar ise sistem çarkları döner.

Ama kişi başı 100 bin denirse sistem etkilenebilir, 500 bin denirse sistem diye bir şey kalmaz.

Kemal Kılıçdaroğlu da para basın dağıtın demiş.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Mevduat 447 kredi 435 diyor Ziraat = 22

Kaldı 208 milyar gaymecik, bu parayı nereden bulacak?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

boğazda yalısı olan bakkal dükkanı olan arkadaşa bile esnaf kredisi çıkıyor .

Zor durumda olan bakkal sahibi ise ipotek ve kefil bulamazsa krediyi rüyasında görüyor

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Ekonomistler söylüyor, kamu borcu diğer ülkeler göre düşük bir şekilde borçlanın diyor, ama kamuya borç verecek ortada paralı adam da yok. Vatandaşa para dağıtılacak, iş adamı ona bir şeyler satacak para kazanıp yine bankaya getirecek bir şekilde çark dönecek. O arada kamu KDV, ÖTV vs yine bastığının bir kısmını geri kazanacak.

Büyük buhranda dolar altına endeksli olduğu için para basmayı akıl edememişler, çok büyük hata diye Ben Bernanke tez yazmış deniyordu.

Kumarhaneye gittin, oyun oynayacaksın diyorlar fiş yok, bütün fişler 3-4 müşteride onlar geri getirmeden yeni müşteri alamıyoruz diyorlar, para basılmaz ise çark dönmez dediğim o.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Herkese 10 bin vermiyor.

Ben 10 bin basvuru yaptim, 7.5 verdi.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •