Sayfa 45/1024 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by malicend Yazıyı Oku
    günaydın arkadaşlar,

mevduatlarım şu an enparada. e-turuncu için internetten başvuruda bulunacam fakat "ürün açılışı ile birlikte vadesiz hesabınız bulunmuyor ise yeni vadesiz hesabınız otomatik olarak açılacaktır" diye bir not çıkıyor.

Yeni açılacak olan vadesiz hesap için hesap işletim ücreti vs.. gibi ücretler kesilecek mi acaba?

e-turuncu hesap başka, vadesiz hesap başka bir hesap mıdır?

e-turuncu kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Teşekkürler,
    Ben son bir yıldır kullanıyorum, bu sürede herhangi bir masraf alınmadı. Vadesiz hesap sanırım atmden para çekip yatırmak için gerekli.

2.  Alıntı Originally Posted by malicend Yazıyı Oku
    günaydın arkadaşlar,

mevduatlarım şu an enparada. e-turuncu için internetten başvuruda bulunacam fakat "ürün açılışı ile birlikte vadesiz hesabınız bulunmuyor ise yeni vadesiz hesabınız otomatik olarak açılacaktır" diye bir not çıkıyor.

Yeni açılacak olan vadesiz hesap için hesap işletim ücreti vs.. gibi ücretler kesilecek mi acaba?

Teşekkürler,
    Bende de otomatik olarak birde ek vadesiz hesap açtı. MT hiu için ücret alınır diye kağıt imzalattı. Yoksa şubeden açamam dedi. Eturuncu açıldıktan sonra ek olarak açılan vadesiz hesabı kapattırdım.
    Son düzenleme : rxpu; 27-02-2017 saat: 10:52.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Merhaba,
    200K tl degerinde fatura keserken, mali alim yaptigin deger olan atiyorum 150K tl lik fatura girisindeki %18 lik 27bin tl yi neden 36bin tl den dusup; net 9000 tl kdv odeyecegini belirtmedin..

Alıntı Originally Posted by tcspirit Yazıyı Oku
    Ben 200.000 TL fatura kestiğimde 36.000 TL KDV yi peşin, elde ettiğim karında 3 ay içinde vergisini ödeyip, fatura bedelinide 5~6 ayda alıyorsam, o vergiler ödenmez değil ödenemez, ödenemiyorda. Birde aldığın çek dönerse düşün gerisini.

Bir de sunu yapiyorlar. Subeden acilan vadeli hesaplar da ole sapkin bir faiz olusumu olabiliyor. Dostum, yabanci ulkelerde ornegin Brezilya da bir USD yada Real hesabi acmayi sen yada cevrende deneyim leyen varmi, ulkemizdeki su %15-18 gibi stopaj dan kurtulsak diyordum..

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    404 not found... öyle bir banka yok. ama ben sana ziraatin yaşlılara olan %4,5 TL faizi ile negatif zirveyi gösterebilirim.ha ben yaşlı değilim diyorsan aynı banka sana %9,5 dan paranı öldürme hizmeti sunuyor.

Bunu anlamadim, evi barki olan niye para biriktiriyor mu diyorsunuz.
    Ek olarak %50 fark zaten %2 ile %3 usd da bile cok net olusabilir.

Alıntı Originally Posted by casual Yazıyı Oku
    bunların hepsi tabiki doğru , fakat insanlar hem yüksek enflasyona maruz kalıp yinede tabir i caiz ise "yemeyip-içmeyip" başını sokacak evi yoksa bir şekilde bu parayı biriktirmeye çalışabilir.

saygılar..

ING Bankta dolar hesabım var ancak uzun zamandır kullanmıyorum.Gecelik dolar hesabına yatırmam için bu hesabı kullanabilirmiyim acaba.Kullanırsam da eski hesaptan yaklaşık 2 yıllık hesap işletim ücretini kesermi para geldi hesaba diye.Yoksa tamamen ayrı bir hesap mı açmalıyım e turuncu gibi.Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bugün dönüşüm var,garantinin oranları düşük gibi.

Alıntı Originally Posted by malicend Yazıyı Oku
    günaydın arkadaşlar,

Teşekkürler,
    e Turuncu yu internetten açtım ben ikisi ayrı hesap.Normal hesaba alıyor HİÜ diye biliyorum.e Turuncudan vadesize aktarım yapıp bankadan öyle çekebiliyorsun ancak internetten direk e Turuncudan havale,eft yapabiliyorsun.

Alıntı Originally Posted by eray026 Yazıyı Oku

1 günlük valör kaybını nasıl çıkarttığınızı anlamadım.
    Resime sıgması için 30 gün üzerinden .....
    Virus falan deyip exceli indirmeye üşenmemiş olsaydın bu kadar....

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

Sayfa 45/1024 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •