Yok agustosta basina bir is geldi onun. Butun sahte nikleri ile beraber o zaman kayboldu ortadan. Yaslica biriydi zaten.
Olay adamin kendisi degil bahriyeli. Kafayi yememis olsaydi bilgili oldugu belli idi. Deli sacmasi ama o kadar emek harcayip duruyordu, yaziyordu adam, kac yuz tane muriti vardi. Kimse ne oldugunu bilmiyor. Demek istedigim internet ortami boyle ise. Adamin kendisine degil, olaya uzuldugumu belirtmek istedim. Yoksa her kafadan kontaga gozyasi dokecek degiliz.
666 bir ara muhabbeti döndü. Sonra iyice umudumu kestim hulktan, senin fikrin ne acaba? Bir vesile ile halkbank kottan çıkarılırsa son 6 ay veya 1 yılın ortalamasından çağrı yapılır demişti birileri. O günden beri içime kurt düştü, olur mu olur... burası Türkiye, sen ne düşünürsün. Bu hükümet hayatta dd den çağrı yapmaz gibime geliyor. 10 dolardan çaktığı malı 60 - 70 cent ten toplar bence. Kasada para yok dünya kadar dolar borcu var çevrilmesi gereken. Örneğide yok değil tekel ve ttkom var. IMF olmaz gibi duruyor. Swap kanalı ile olacak iş değil. Bence ince ince TVF u okutacaklar yabancıya.
Neyse, hem doktor hem diger ortaklar icin... Burasi borsa, umutsuzluga kapilmaya gerek yok. Beni guldurdu son 1 ay, bir sekilde emek veren aci ceken herkesi de guldurecektir. Buna Halk Bankasi da dahil, Petkim de, Sise de Soda da (ruhuna el fatiha).
Evet ortada sey problemi var. Ama bizler zaten daha gecen krizi yedigimizden dolayi diplerde idik. Asagilara marjlar fazla yok, buyuk sirketlerimiz cop durumunda zaten.
Moral bozmadan devam etmek gerekli.
Yeni kanun cikti "adil fiyat" ile ilgili doktor. 6 ay, 1 sene, 5 sene AORT'un en buyuk olani aliniyor.
Bence hisseden umudu kesme. Zaten gorecegi krizleri kac kere gordu. 70-80 sent arasi sikisti. Dipte boyle sikismalar daaha da dibe gitmek icin degildir.
Petkim'de para kaybetmezsin. Operasyonunu cok onceden yedi o.
Su sizin sey vakalari ne durumdadir Drexty? 3 kisi pozitif cikmis demistin.
Yer İmleri