Sayfa 839/1003 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 6,705 - 6,712 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Birde perception vardı, ayransızın kankası... herkes yalan oldu malesef. Sanırım o da thy den kucağa geldi, öyle hatırlıyorum.
    Muahahaha. O da tam komedi. Halk'ta kotuleyip kotulyeyip durdu hukumeti bankayi, gitti Tombik'te yalakalik yapmaya basladi hukumete de Tombige de. Tombik gagaladi onu, kayboldu

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    yapma ya ! ..allah allah...allah rahmet eylesin ..sevmezdim daha doğrusu tarzını sevmezdim ama üzüldüm doğrusu

virüsten mi vefat etmiş
    Yok agustosta basina bir is geldi onun. Butun sahte nikleri ile beraber o zaman kayboldu ortadan. Yaslica biriydi zaten.

Olay adamin kendisi degil bahriyeli. Kafayi yememis olsaydi bilgili oldugu belli idi. Deli sacmasi ama o kadar emek harcayip duruyordu, yaziyordu adam, kac yuz tane muriti vardi. Kimse ne oldugunu bilmiyor. Demek istedigim internet ortami boyle ise. Adamin kendisine degil, olaya uzuldugumu belirtmek istedim. Yoksa her kafadan kontaga gozyasi dokecek degiliz.

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    Naber ortağım. TH gece gelir belki, kızıldağ mapusta olmasın. Bu kadar yanlız bırakmaz bizi yoksa. Arada bakıyorum ben, kamyonla para gömdüğüm halk reel maliyetin üçte biri şu an. Eskiden heyecan vardı, umut vardı. Şu an tamamen hiçlik var. Yarısına yakınını petkime trampa ettim. Diğer yarısını pegi tekrar 30 ları görürse oraya kaydıracağım % 10 numune kalır belki. Petkimden biraz acıyı hafifletirsem gam yemem. Hoş o da hulka rahmet okutuyor. Ama en azından mahkemesi yok s400 ü yok. Bistin güvenli limanı bir nevi. Kendine iyi bak görüşürüz.
    Ha bak bunu dusunmedim. Ceza almis olabilir. Pek iyi hallliydi, kavgasi olmazdi, o yuzden pek dusunmedim.

4. 666 bir ara muhabbeti döndü. Sonra iyice umudumu kestim hulktan, senin fikrin ne acaba? Bir vesile ile halkbank kottan çıkarılırsa son 6 ay veya 1 yılın ortalamasından çağrı yapılır demişti birileri. O günden beri içime kurt düştü, olur mu olur... burası Türkiye, sen ne düşünürsün. Bu hükümet hayatta dd den çağrı yapmaz gibime geliyor. 10 dolardan çaktığı malı 60 - 70 cent ten toplar bence. Kasada para yok dünya kadar dolar borcu var çevrilmesi gereken. Örneğide yok değil tekel ve ttkom var. IMF olmaz gibi duruyor. Swap kanalı ile olacak iş değil. Bence ince ince TVF u okutacaklar yabancıya.

Neyse, hem doktor hem diger ortaklar icin... Burasi borsa, umutsuzluga kapilmaya gerek yok. Beni guldurdu son 1 ay, bir sekilde emek veren aci ceken herkesi de guldurecektir. Buna Halk Bankasi da dahil, Petkim de, Sise de Soda da (ruhuna el fatiha).

Evet ortada sey problemi var. Ama bizler zaten daha gecen krizi yedigimizden dolayi diplerde idik. Asagilara marjlar fazla yok, buyuk sirketlerimiz cop durumunda zaten.

Moral bozmadan devam etmek gerekli.

Yeni kanun cikti "adil fiyat" ile ilgili doktor. 6 ay, 1 sene, 5 sene AORT'un en buyuk olani aliniyor.

Bence hisseden umudu kesme. Zaten gorecegi krizleri kac kere gordu. 70-80 sent arasi sikisti. Dipte boyle sikismalar daaha da dibe gitmek icin degildir.

Petkim'de para kaybetmezsin. Operasyonunu cok onceden yedi o.

Su sizin sey vakalari ne durumdadir Drexty? 3 kisi pozitif cikmis demistin.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Su sizin sey vakalari ne durumdadir Drexty? 3 kisi pozitif cikmis demistin.
    Toplam 5 personelde çıktı. Erken davrandık izolasyon tedavi derken çok şükür zaiyat yok şu ana kadar

Sayfa 839/1003 İlkİlk ... 339739789829837838839840841849889939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •