Sayfa 171/985 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by armagedon Yazıyı Oku
    bu adam işi bitirecek. 20 nisan da haberlere çıkar çarşaf çarşaf.
    bir prof de böyle demiş,bilinen bir ilaçmış,ovalı da yeni ilaç dememiş zaten
    umarız başarılı olur...
    " Bu yeni bir ilaç değil. Yıllardır kistik fibrozisin tedavisinde kullanılıyor.
    Eğer virüs üzerinde etkili olduğunu iddia ediyorsanız hemen yayınlayın görelim.
    Takiben intaniyeciler hastalar üzerinde denerler".
    Yatırım tavsiyesi değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Amazom 175 bin kişiye istihdam sagladı. O bayagı olumlu yansıdı hisseye
    Salgin is yapma seklini wallmarttan amazona tamamen cevirir. Bunu satin aliyorlar.

Boyle virus yayili mi kimlerin zenginligine zenginlik katiyor iyi arastirmak lazim

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    dünya üzerinde binlerce bilim adamı boşuna uğraşıp duruyor
    kokla kekik yağını ölsün ciğerdeki virüsler, vay hayvanlar vay, hem de yayın olduğu halde..?
    Bu korunmak için tedavi degik tersten anlamaktasin bende yanlış ifade ettim. Virüs iki şekilde girer ağız burun buraya yerleşmesini önleyecegiz. Ben bir yıldır kullandım. Literatüre girecek bir tedavi oldum. Klebsiella pnomonia bunu bir araştır ne diyorlar. Nejat İşler bu sebeple baya yoğun bakımda yattı.

4.  Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Salgin is yapma seklini wallmarttan amazona tamamen cevirir. Bunu satin aliyorlar.

Boyle virus yayili mi kimlerin zenginligine zenginlik katiyor iyi arastirmak lazim
    Amazon bir özelliği rakip bir firma indirim yaptığında binde 5 altına hep girmesi promosyon reklam ürünü koyar n11 Hepsiburada trendyol tak altına girer 1 dakika olmadan

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Herkes bir tarafından ilaç uyduruyor . Hiç birinin anlamı yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Amazon bir özelliği rakip bir firma indirim yaptığında binde 5 altına hep girmesi promosyon reklam ürünü koyar n11 Hepsiburada trendyol tak altına girer 1 dakika olmadan

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Türkiye Amazon tam oturmadı gibi, daha fırsat bir ürün göremedim o yüzden üye de olmadım. ABD Amazon daha gelişmiş.
    ABD deki ürünü Türkiye'den teslim etmeye başlar ise ilginç olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by Nexus Yazıyı Oku
    bir prof de böyle demiş,bilinen bir ilaçmış,ovalı da yeni ilaç dememiş zaten
    umarız başarılı olur...
    " Bu yeni bir ilaç değil. Yıllardır kistik fibrozisin tedavisinde kullanılıyor.
    Eğer virüs üzerinde etkili olduğunu iddia ediyorsanız hemen yayınlayın görelim.
    Takiben intaniyeciler hastalar üzerinde denerler".
    Bu virüs sadece akcigeri hedeflemiyor kalp böbrek dahil çoklu organ hedefi var yada vücut içinde çık çabuk yayılıyor diyebiliriz zayıf olan insanlarda kilo olarak değil immün sistem. Tam olarak çözdüklerini sanmıyorum zaten bu hastalığı kontrol altına alınmamış olması bunu göstermektedir. Bizde de o kadar hastane varken yeni hastaneler yapmaları sanki bu yönde.

8. fiyatının 2872 olması isabet olmuş.. millet eczanelere saldırıp toplayamaz kolay kolay...

https://www.ilacabak.com/pulmozyme-2-5-mg-30-ampul-5266
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 171/985 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •