Nisan sonu teorik uzlaşma 151375 [emoji85][emoji85][emoji85]
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Nisan sonu teorik uzlaşma 151375 [emoji85][emoji85][emoji85]
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
FDJI %3.6 artida .. simdi birde 05.30 da Cinliler guzel guzel veriler gonderir anlasildi bugun Hokkabazin gunu![]()
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Vallahi dostum ne desem ki.... Çok uzun sürmez... İşkembe paça anlamam [emoji4]
Endeks 82 yi ikinci kez gördüğünde artık düşüş bitti demiştim... Bir süre yatayda takılırız ve sonra çıkarız demiştim... Hatta yatay takılır diye 82-93 arasında al sat yaparım diye düşünmüştüm. Baktım dow ve bizim endeks v çıkışı yapacak hareketleri sergiliyor, 107 den uzunladım.
O günden beri uzunum. Ky hala çıkışa inanamıyor. Böyle bir ortamda borsa gitmez, imkansız diyor. Ama görüldüğü gibi çatır çatır gidiyor.
Bu krizin sonunda enflasyon fırlayacak, şuan başladı bile çıkmaya. Enflasyon çıktıkça borsalarda çıkacak. Bundan kaçış yok.
82 den beri burada yazıyorum. O günden beri bir kaç kişi hariç, herkes her seferinde sallama, atma, bu ortamda borsa çıkmaz vb gibi cevaplar yazdı.
Sonuç ortada... Bu endeks 125 e gelsin, yine inanmayacaklar...
o değilde kripto paralardan %20 gelirmi cuma gecesine kadar ????
Neden televizyona hasta olanları çıkarmıyorlar ilginç. Normalde her yere mikrofon ve kamera sokuluyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Ve son olarak olusan o gap bir tükeniş gapı olabilir. Trumpın ekonomiyi acması zaten belliydi. Piyasaların bunu cosku ile karsılaması cok sacma.
Yer İmleri